Libnet.ro
UNICEF

12:00

METEO Vara vine cu ploi torantiale in toata tara. Prognoza meteo pe doua saptamani

Adevărul Adevărul,
METEO Vara vine cu ploi torantiale in toata tara. Prognoza meteo pe doua saptamani

Nu scapam de ploi nici in urmatoarele doua saptamani. Mai exact, in perioada 3-16 iunie, temperaturile vor creste usor pana la 27-30 de grade in majoritatea regiunilor tarii, dar meteorologii anunta ca se vor inregistra averse frecvente pe intreg teritoriul tarii. continuă pe Adevărul

Toata tara este in alerta. Se cauta ucigasul unui politist din Timis

Politistii din toata tara sunt in alerta in toata tara dupa ce un politist din Timis a fost impuscat mortal de un barbat cautat pentru talharie. Verificari la sange au loc in Timis insa actiuni de control au loc in toate judetele.

Alerta in toata tara! Sute de politisti si jandarmi il cauta in continuare pe criminalul din Timis care le-a ucis colegul

Alerta maxima in toata tara si desfasurare impresionanta de forte. Sute de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale au reluat cautarile in aceasta dimineata in incercarea de a-l prinde.

Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania.

UPDATE Coduri galben si portocaliu de vreme rea, pana sambata, in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica, valabile in aproape toata tara de vineri, dupa pranz, pana sambata dimineata. Avertizarile acopera toate locurile in care va merge Papa Francisc in timpul vizitei ce o efectueaza in acest weekend in Romania. 32 MAI: Recomandam cetatenilor din zonele vizate de codurile galben si portocaliu sa evite deplasarile in perioada de intensitate maxima a fenomenelor meteorologice.

Politistii din toata tara, minut de reculegere in memoria colegului Cristian Amariei! Chiar si brigazile care sunt in cautarea criminalului s-au alaturat momentului de solidaritate

Politistii din toata Romania au tinut, luni, un moment de reculegere in memoria lui Cristian Amariei, colegul lor, care a fost ucis de un fugar recidivist, potrivit news. ro. Astfel, la pranz, timp de un minut,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )