Libnet.ro
UNICEF

00:07

INSP: 157 de persoane au murit din cauza gripei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INSP: 157 de persoane au murit din cauza gripei

Inca doua persoane au murit de gripa, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 157. continuă pe Ziarul Bursa

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor se ridica la 151

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat din judetul Sibiu si o femeie din judetul Hunedoara, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, numarul total al deceselor se ridica la 151.

nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba de un barbat de 39 de ani din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica. Numarul deceselor a ajuns astfel la 149.

O femeie de 77 de ani din Bistrita-Nasaud a murit din cauza gripei. Aceasta avea si alte afectiuni si nu fusese vaccinata

Saptamana trecuta s-a inregistrat primul deces din cauza gripei in Bistrita-Nasaud. Este vorba despre o femeie de 77 de ani din localitatea Ciceu Giurgesti, care avea si alte afectiuni si nu fusese vaccinata. De asemenea, alte doua femei in varsta au murit din cauza pneumoniei, saptamana precedenta.

VIDEO Primul deces din cauza gripei, in judetul Buzau, anuntat in cadrul sedintei Colegiului Prefectural

Victima este o pacienta in varsta de 25 de ani, din satul Grajdana, comuna Tisau, care a decedat saptamana trecuta, la Spitalul Judetean Buzau. Tanara avea mai multe probleme de sanatate, intre care si un handicap locomotor.

EPIDEMIE de gripa. 158 de persoane au murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 158, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Metroul circula cu ntrziere pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unor defectiuni tehnice

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara miercuri cu o intarziere de pana la patru minute fata de intervalul normal de succedare, din cauza unui deranjament tehnic, transmite Mediafax.

VIDEO Meci ncheiat prematur n Suedia din cauza spectacolului pirotehnic din tribune (Goteborg vs GAIS)

Goteborg si GAIS s-au intalnit, luni, intr-o partida din Cupa Suediei, incheiata prematur, din cauza incidentelor provocate de fanii echipei gazda.

Tarifele de distributie a energiei vor creste din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri/ Efecte: facturi mai mari la electricitate pentru consumatorii industriali si scumpiri la diferite produse

Efectele negative ale OUG 114/2018 incep sa isi faca aparitia in zona de energie. Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) intentioneaza sa majoreze cu aproximativ 2,5% tarifele de distributie a energiei electrice, din cauza taxei de 2% pe cifra de afaceri. Mai departe, aceasta majorare se va vedea cel mai mult in facturile consumatorilor industriali, cele mai afectate fiind IMM-urile. Pentru a rezista pe piata, consumatorii industriali vor scumpi ceea ce produc. in final, cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt persoanele cu venituri mici.

TRAGEDIE: Un roman A MURIT in Italia din cauza vantului puternic! (FOTO)

Tragedie in Italia. Un roman, in varsta de 45 de ani, a murit dupa ce masina in care se afla a fost strivita de un copac, in Guidonia, in apropiere de Roma, potrivit presei locale.

Comisia Europeana: Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie

Sistemul bancar din Romania va avea de suferit din cauza recent introdusei taxe pe lacomie, care va afecta semnificativ solvabilitatea si profitabilitatea bancilor si va inrautati situatia acelora mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )