Libnet.ro
UNICEF

07:00

Microintreprinderile, cel mai eficient segment al economiei, fac doar 10% din volumul national de afaceri, dar asigura 23% din locurile de munca - studiu

Hotnews Hotnews,
 Microintreprinderile, cel mai eficient segment al economiei, fac doar 10% din volumul national de afaceri, dar asigura 23% din locurile de munca - studiu

In Romania, erau in 2017 aproape 512. 000 de micro-companii active care au realizat o cifra de afaceri agregata de peste 139 miliarde lei o medie de 271. 785 lei per companie), angajand 1,1 milioane persoane active 2,4 angajati per companie), cu un profit consolidat de 28 miliarde lei 20% din cifra de afaceri realizata si o medie de 54. 708 lei per companie), arata datele Instant Factoring. continuă pe Hotnews

Posta Romana distribuie PLIANTE ELECTORALE ale PSD pentru alegerile europarlamentare: PSD, cel mai eficient partid (FOTO)

PSD si Posta Romana au un contract comercial platit de aproape un milion de lei pentru livrarea de pliante electorale a PSD la alegerile europarlamentare, relateaza Hotnews. ro, care citeaza un comunicat al.

Posta Romana distribuie PLIANTE ELECTORALE ale social-democratilor pentru alegerile europarlamentare: PSD, cel mai eficient partid (FOTO)

PSD si Posta Romana au un contract comercial platit de aproape un milion de lei pentru livrarea de pliante electorale a PSD la alegerile europarlamentare, relateaza Hotnews. ro, care citeaza un comunicat al.

Rata Somajului in Germania - la cel mai scazut nivel de dupa 1990 - 4,9%

Numarul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in Germania a scazut, in martie, mai mult decat estimau economistii, in timp ce rata somajului s-a mentinut la un nivel minim record, semn ca firmele din cea mai mare economie europeana fac fata turbulentelor de pe plan international, transmite presa straina, conform Agerpres.

Cel mai scump tablou din lume, dat disparut. Ce avea special opera lui da Vinci

Muzeul Luvru din Abu Dhabi ar fi trebuit sa expuna cel mai scump tablou din lume, Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci, spre sfarsitul anului trecut, dar celebra pictura ar fi disparut, spun surse pentru site-ul postului de stiri Fox News. Salvator Mundi ar fi urmat sa completeze bogata galerie formata din capodore semnate [] .

Doliu mondial: A MURIT cel mai vizionar savant! Toata planeta il plange

Doliu mondial: A MURIT cel mai vizionar savant! Toata planeta il plange. LACRIMI iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR, iN PERICOL! CARMEN HARRA A FACUT ANUNTUL! SUFERA DE O BOALA TERIBILA Celebrul fizician rus Z.

Kim Kardashian socheaza in cel mai mulat costum de baie

Cand poate credeati ca le-a facut deja pe toate si nu mai poate face nimic pentru a soca, Kim Kardashian vine si demonteaza complet aceasta idee, aparand pe retelele de socializare in cel mai mulat costum de baie! .

France Football: Diego Simeone, cel mai bine platit antrenor din Europa; Jose Mourinho, pe locul doi

Tehnicianul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, este cel mai bine platit antrenor din Europa, cu 41 milioane de euro, datorita contractului sau de 22 de milioane de euro, care expira in 2022.

Sea Shield 2019 - cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an: 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Fortele Navale Romane organizeaza cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc intre 2 si 13 aprilie in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

incepe Sea Shield 19, cel mai mare EXERCITIU NATO din Marea Neagra: Ce forte a mobilizat Romania

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra, Sea Shield 19, incepe la sfarsitul acestei saptamani, reunind aproximativ 2. 200 de militari din mai multe state. Fortele Navale Romane au transmis marti,.

SONDAJ REUTERS PENTRU LUNA MARTIE: Productia OPEC, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Productia de titei realizata de Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) a scazut luna trecuta, ajungand la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, conform unui sondaj Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )