Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mihai Tudose: Nu poti sa ai o pensie mai mare decat salariul pe care l-ai avut, este incredibil asa ceva

B1 B1,
Mihai Tudose: Nu poti sa ai o pensie mai mare decat salariul pe care l-ai avut, este incredibil asa ceva

Premierul Mihai Tudose sustine ca trebuie pus capat situatiilor in care militarii iesiti la pensie au un venit mai mare decat salariul. Nu poti sa iesi la pensie cu o pensie mai mare. continuă pe B1

Istoria pensiilor speciale: cum s-a ajuns ca un tanar pensionar din armata, politie sau servicii sa aiba pensia mai mare decat salariul

Guvernul Tudose vrea sa modifice modul in care sunt calculate pensiilor fostilor angajati din armata, politie si servicii secrete printr-o ordonanta de urgenta care nu a stat deloc in dezbatere publica. Ordonanta ar urma sa elimine unele prevederi care au dus la dezechilibre majore in sistemul de pensii. Iata cum s-a ajuns la actuala situatia si care sunt cele mai controversate prevederi ale actualului sistem.

Sedinta cruciala PSD-ALDE. Tariceanu: Pensia nu va mai fi mai mare decat salariul. Pensiile actuale nu se micsoreaza (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si cel al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au anuntat luni, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, unde s-a discutat despre modificarile legii pensiilor speciale, ca nicio pe.

Cel putin 40 de militari si contractanti rusi au murit anul acesta in Siria - estimare Reuters. Cifra este de patru ori mai mare decat cea oficiala

Reuters a calculat ca cel putin 40 de militari rusi si angajati ai unor firme ce au contract cu arma rusa au murit anul acesta in Siria, de patru ori mai mult decat bilantul oficial de zece persoane.

Analiza: Numarul masinilor second-hand inmatriculate in primul semestru, de circa 8 ori mai mare decat al celor noi

Eliminarea timbrului de mediu a inmultit de circa 8 ori numarul masinilor second-hand inmatriculate in primele sase luni din an, raportat la numarul masinilor noi inmatriculate in aceeasi perioada.

Cel mai bogat om din lume: Vladimir Putin ar avea o avere mai mare decat Bill Gates si Jeff Bezos la un loc

Oficial, Vladimir Putin castiga 133. 000 de dolari pe an si are un apartament modest la Moscova, dar in realitate averea sa ar fi una pe care multi nici nu si-o pot imagina.

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Facem santiere, porturi...am dat drumul la investitii

Antena 3 difuzeaza la aceasta ora un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. emisiunea este in desfasurare.

Mihai Tudose, interviu inregistrat la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Domnul Daea este premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'. Despre fondurile europene: Domnul Daea este premiantul Europei la atragerea de fonduri europene. dincolo de toate glumele facute. Despre 'manualul de sport': E o gluma.

Mihai Tudose, la Antena 3: Nu o sa dam nicio ordonanta peste noapte/ Cei care isi depun dosarul de pensie vor putea alege/ Daea, premiantul Europei

Antena 3 a difuzat luni seara un interviu inregistrat cu premierul Mihai Tudose. Premierul spune ca nu se va da 'peste noapte' o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale, iar aceasta nu se va aplica imediat ci dupa o luna de zile astfel incat cei care vor sa isi depuna dosarul de pensionare sa o poata face in forma dorita. Premierul sustine ca actualul guvern a facut si investitii in infrastructura si, 'chiar daca nu pot termina toata treaba, vor sa reinstaureze normalitatea in tara'.

Disputa Siegfried Muresan - Mihai Tudose pe mutarea Agentiei Europene a Medicamentelor in Pipera: Guvernul a blocat orice sansa de a castiga propunand una dintre cele mai aglomerate strazi din Bucuresti/ Tudose: Poate cineva ii face un consult

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a criticat marti propunerea facuta de guvern sa gazduiasca Agentia Europeana pentru Medicamente pe o proprietate aflata in zona de nord a Bucurestiului, chiar in spatele statiei de metrou Pipera, in cea mai aglomerata zona de birouri din Capitala. In replica, intr-un interviu, premierul Mihai Tudose a afirmat ca poate cineva ii face un consult acestuia, intrucat aduce deservicii grave Romaniei. Muresan a revenit miercuri si i-a cerut lui Tudose sa schimbe propunerea, referindu-se si la faptul ca imobilul propus ar apartine unui om de afaceri cunoscut in toata tara pentru ca a construit ilegal un bloc-turn in centrul Bucurestiului, punand in pericol o catedrala monument istoric si continuand constructia blocului-turn desi existau decizii ale justitiei care declarasera nula autorizatia de constructie. HotNews. ro a scris marti in exclusivitate ca proprietatea este detinuta de Netron Investment SRL, firma controlata de Ioannis Papalekas, cunoscut ca fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar local. Netron Investments SRL este controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas prin compania Globalworth. Papalekas mai detine in Romania, prin alte companii, si Cathedral Plaza.

Situatie halucinanta: Un primar din Romania si-a dublat salariul si va castiga mai mult decat presedintele Iohannis

Salariile angajatilor de la Primaria Alexandria au fost marite, incepand cu 1 iulie, cea mai mare crestere fiind cea a venitului primarului, Victor Dragusin, care va primi un salariu mai mare chiar si.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )