Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mihaita Nesu, mesaj in Ajunul Craciunului: Este cel mai mare miracol si cea mai mare bunatate care s-a revarsat asupra noastra

Antena3 Antena3,
Mihaita Nesu, mesaj in Ajunul Craciunului: Este cel mai mare miracol si cea mai mare bunatate care s-a revarsat asupra noastra

Viata lui Mihaita Nesu,fost jucator de fotbal care a evoluat pentru Steaua Bucuresti si FC Utrecht, s-a schimbat complet de la accidentul suferit in timpul unui antrenament, care l-a adus in scaunul cu rotile. Acum isi imparte viata intre fundatiala care lucreaza, dedicata copiilor cu dizabilitati, si biserica. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

Caru cu vedete: Cele trei reguli de nutritie ale lui Carmen Bruma pentru Craciun si Revelion. Ce sa faci ca sa nu te ingrasi; Care este cel mai frumos brad de Craciun de la Hollywood?

Andreea Marin, aniversare in stil italian. Cum a petrecut fosta prezentatoare la 45 de ani. Andreea Marin a implinit, ieri, 45 de ani. Fosta prezentatoare TV a tinut sa. Pavel Bartos se bucura doua luni de bradul de Craciun. il tinem pana aproape de ziua mea. Craciunul este cea mai asteptata sarbatoare a anului, este preferata.

Angela Merkel este cel mai longeviv cancelar al Germaniei, dupa Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit cel de-al doilea cancelar german in functie, dupa Helmut Kohl, din punctul d.

Sunt pe site-ul eMAG in Ajunul Craciunului: ce oferte mai prinzi acum?

Cu doar o zi inainte de Craciun, eMAG inca are site-ul plin cu oferte. Am ales cateva dintre ele, daca vrei sa mai cumperi ceva. eMAGIA Sarbatorilor a fost una dintre cele mai longevive.

TRADITII in Ajunul Craciunului. Ce este bine sa faci in aceasta zi

Ajunul Craciunului, in traditia populara, este sarbatoarea de sfarsit de an patronata de mos Ajun. CUTREMUR LA CASA REGALA! MEGHAN MARKLE SI-A LUAT ADIO! S-A AFLAT TOTUL DESPRE FUGA iN AMERICA in.

Forbes: Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani Cine mai face parte din TOP 10

Celebrul pugilist Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv al ultimilor zece ani, cu un total de 915 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Marcel Ciolacu, reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament: Este cel mai puternic atac la democratie. PNL isi bate joc de romani

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea pe Legea bugetului pe 2020, spunand ca este cel mai puternic atac la democratie si ca PNL calca in picioare orice norma consitutionala.

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

De ce nu se dau bani colindatorilor care vin in seara din ajunul Craciunului. Iata ce spun datinile

Venirea lui Mos Craciun, in noaptea de 24 spre 25 decembrie, este asteptata de copiii de pretutindeni. Mosul cel Bun, care imparte bucurii si cadouri copiilor cuminti, a aparut in secol al IX-lea. imbracat in costum rosu, cu blanita alba pe margini, cizme negre si caciula rosie, acesta strabate tinuturile in lung si-n lat pentru .

Superstitii in Ajunul Craciunului. Ce e interzis sa faci pe 24 decembrie, cum atragi sporul si sanatatea in casa

In ziua de Ajun, pe 24 decembrie, toate pregatirile pe care le fac gospodinele de la sate au un scop magic: ele vor sa stimuleze belsugul casei. Cel mai important dintre acestea este pregatirea copturilor - turtele, covrigii si colacii, ce se vor imparti fie ca daruri pentru colindatori, fie ca ofranda pentru morti. Tot acum se tine cont de numeroase interdictii pentru a ave belsug si sanatate in noul an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )