Libnet.ro
UNICEF

09:46

Mii de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura, in plina iarna. Cand va fi remediata avaria

Antena3 Antena3,
Mii de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura, in plina iarna. Cand va fi remediata avaria

Peste 3. 500 de imobile din Capitala nu au marti caldura sau apa calda, iar peste 75% dintre acestea sunt in sectoarele 3 si 2, arata datele oficiale ale Termoenergetica. continuă pe Antena3

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de o zi. Ce spune Nicusor Dan

Bolnavii de COVID-19 de la Spitalele Matei Bals si Colentina din Capitala au stat in frig si fara ap.

Cand vor avea din nou bucurestenii apa calda si caldura. Administrator ELCEN: Temperaturile vor creste progresiv

Sute de blocuri din Capitala nu au caldura din cauza avariilor sau a faptului ca in retea nu e presiune. in exclusivitate pentru Antena 3, Claudiu Cretu, administrator ELCEN spune cand vor avea din nou bucurestenii caldura.

Cum tragi autoritatile la raspundere pentru ca nu ai apa calda si caldura. Toti romanii trebuie sa faca asta

Problema caldurii si a apei calde se agraveaza cu fiecare zi care trece, in Bucuresti. De vina ar fi iarna, dupa cum spune noul primar al Bucurestiului, Nicusor Dan. Astfel, s-a aflat cum pot bucurestenii sa traga autoritatile pentru lipsa caldurii si a apei calde. Ce ar trebui sa faca bucurestenii care nu au caldura .

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

Accident grav la iesirea din Bucuresti. O femeie de 24 de ani a murit in urma impactului dintre un autotutrism si un camion

Marti, in jurul orei 14. 00, s-a produs un accident grav la iesirea din Bucuresti, in Bragadiru. in urma impactului, o tanara de 24 de ani a murit. Un autoturism si un camion au intrat in coliziune. Marti,.

MApN: Patru pacienti cu COVID-19, in stare grava, transportati cu o aeronava militara din Bucuresti in spitale din Moldova

Alti patru pacienti infectati cu COVID-19, aflati in stare grava, sunt transportati, marti, cuaeronava militara din Bucuresti in spitale din Moldova, informeazaMinisterul Apararii.

Noua pacienti cu COVID-19 aflati in stare grava, trimisi din Bucuresti la spitale din Moldova si Ardeal

Patru pacienti cu COVID-19 aflati in stare grava au fost transportati marti dupa-amiaza, cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, de la Bucuresti la spitale din Moldova. Cu o zi in urma, alte cinci persoane cu coronavirus au fost duse din Bucuresti la spitale din Moldova si Ardeal, tot cu aeronava militara.

Zonele din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu in care alimentarea cu energie electrica e intrerupta temporar marti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in mai multe zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. E-Distributie Muntenia a transmis ca masura e necesara pentru a asigura capacitatea.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Vlad Voiculescu reclama ca la o sectie de votare din Bucuresti membrii comisiei nu poarta masca de protectie

Liderul PLUS Bucuresti, Vlad Voiculescu, reclama ca ca la o sectie de votare din Bucuresti membrii comisiei nu poarta masca de protectie, desi li s-a atras atentia.

Problemele de la Institutul Matei Bals si Spitalul Colentina, unde pacientii au ramas fara caldura si apa calda, au fost rezolvate

Medicul Adrian Marinescu,de la Spitalul Matei Bals, a precizat cadin fericire, caldura a revenit in timpul noptii, dar a durat pana s-a incalzit complet, dupa ce doua unitati COVID au.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )