Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cand vor avea din nou bucurestenii apa calda si caldura. Administrator ELCEN: Temperaturile vor creste progresiv

Antena3 Antena3,
Cand vor avea din nou bucurestenii apa calda si caldura. Administrator ELCEN: Temperaturile vor creste progresiv

Sute de blocuri din Capitala nu au caldura din cauza avariilor sau a faptului ca in retea nu e presiune. in exclusivitate pentru Antena 3, Claudiu Cretu, administrator ELCEN spune cand vor avea din nou bucurestenii caldura. continuă pe Antena3

Doua spitale din Capitala, fara apa calda si caldura timp de o zi. Ce spune Nicusor Dan

Bolnavii de COVID-19 de la Spitalele Matei Bals si Colentina din Capitala au stat in frig si fara ap.

Cum tragi autoritatile la raspundere pentru ca nu ai apa calda si caldura. Toti romanii trebuie sa faca asta

Problema caldurii si a apei calde se agraveaza cu fiecare zi care trece, in Bucuresti. De vina ar fi iarna, dupa cum spune noul primar al Bucurestiului, Nicusor Dan. Astfel, s-a aflat cum pot bucurestenii sa traga autoritatile pentru lipsa caldurii si a apei calde. Ce ar trebui sa faca bucurestenii care nu au caldura .

ELCEN anunta ca bucurestenii vor avea caldura in 48 de ore. Cretu: Maine poimaine temperaturile in calorifere vor creste

In cursul zilei de marti, administratorul ELCEN, Claudiu Cretu a anuntat ca bucurestenii vor avea caldura cel mai probabil in urmatoarele 48 de ore. Lipsa reparatiilor si investitiilor a dus la pierderi i.

Mii de blocuri din Bucuresti, fara apa calda si caldura, in plina iarna. Cand va fi remediata avaria

Peste 3. 500 de imobile din Capitala nu au marti caldura sau apa calda, iar peste 75% dintre acestea sunt in sectoarele 3 si 2, arata datele oficiale ale Termoenergetica.

Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic, datorita situatiei in care se afla Romania in acest moment. Cu toate astea, orele de curs s-au tinut in online, cu toate criticile venite din partea societatii civile. Vacanta de iarna, asa cum a fost stabilita de Ministerul Educatiei, este pe cale sa inceapa. Elevii vor avea parte de .

Ce interdictii vor avea cei care nu se vaccineaza. Raed Arafat a facut anuntul trist

Vaccinare nu va fi obligatiorie, insa cei care nu se vor imuniza impotriva covid vor avea cateva interdictii mari. De asemenea, Raed Arafa a anuntat ca este dispus sa se vaccineze in public daca asta va ajuta la convingrea populatiei sa o faca la randul ei. Vaccinarea anti-COVIS 19 nu va fi obligatorie, insa vine .

Horoscop zilnic - marti, 8 decembrie 2020. Nativii Capricorn vor avea parte de o schimbare in viata lor

Nativii Capricornvor avea oportunitatiacolo unde erau doar obstacole pana acum. Vor avea parte de o schimbare benefica in viata lor. Horoscop pentru marti,.

Vedeta de la Antena 1 s-a impacat din nou cu iubitul celebru. Toata lumea i-a vazut asa, chiar daca au zis ca s-a incheiat

Dupa ce au inlocuit dragostea cu ura, vedeta de la Antena 1 si iubitul celebru au fost surprinsi din nou unul in compania celuilalt, intr-un cadru special. Desi pe internet se dau despartiti si suferinzi, in realitate, se iubesc, lucru dovedit de ipostazele in care au fost surprinsi recent de fotoreporteri. intre despartiri si reconcilieri .

Dan Bittman socheaza din nou. Rasturnare de situatie, ce a transmis acum e fara precedent (exclusiv)

Dupa declaratiile incredibile facute despre pandemia de coronavirus, Dan Bittman socheaza din nou. Solistul trupei Holograf a transmis un mesaj fara precendent romanilor. Rasturnare de situatie! Ce spune acum Dan Bittman despre pandemia de COVID-19 Luni de zile, solistul trupei Holograf a sustinut ca virusul COVID-19 nu exista, ca totul este o inventie a autoritatilor.

Anca Serea prezinta din nou stirile sportive. Cu ce televiziune a semnat!

Dupa o lunga perioada in care nu am mai vazut-o pe micul ecran in calitate de prezentator tv, Anca Serea revine curand la pupitrul stirilor sportive. Iata cu ce televiziune a semnat! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )