Libnet.ro
UNICEF

17:30

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,11 milioane de euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,11 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu mixt ultima sedinta de tranzactionare, lichiditatea totala fiind de 10,23 milioane de lei 2,11 milioane de euro). continuă pe Ziarul Bursa

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,15 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 10,44 milioane de lei 2,15 milioane de euro).

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 3,10 milioane de euro pe BVB

La orele pranzului, principalii indici BVB erau in teritoriu mixt.

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu pozitiv

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu pozitiv la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

LA MIJLOCUL SEDINTEI Bursele asiatice erau in teritoriu negativ

Principalii indici bursieri asiatici erau in teritoriu negativ la mijlocul sedintei de tranzactionare de astazi.

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor scadea cu 16,5% pana la 401 milioane euro in 2020, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19

In conditii normale economice si sanitare, cheltuielile de publicitate in media din Romania ar fi trebuit sa creasca in acest an pana la 506 milioane de euro, insa din cauza crizei generate de pandemia COVID-19 aceste cheltuieli vor atinge doar 401 milioane euro in acest an, mai putin cu 16,5% decat anul trecut, arata cele mai noi estimari ale agentiei de media Initiative. Spre deosebire de anul trecut, chiar si digitalul va inregistra scaderi, arata raportul anual Media Fact Book.

FOTO Cum va arata baza sportiva de 5 milioane de euro de la Cluj-Napoca: de la fotbal si baschet, la squash si yoga

Au inceput lucrarile la Baza sportiva La Terenuri din cartierul Manastur, un proiect in valoare de 5 milioane de euro. Noua baza se va intinde pe 42. 410 metri patrati si va cuprinde de la terenuri de squash si studio de yoga si pana la terenuri pentru tenis de camp, baschet, mini fotbal, volei etc.

Nicusor Dan: Gabriela Firea a spus ca bugetul anual al Primariei este de 600 milioane euro pe an. Sa explice de ce s-a angajat prin bugetul votat de Consiliul General ca va avea venituri de 1,5 miliarde de euro

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR pentru functia de primar al Capitalei, semnaleaza, intr-o postare pe Facebook, faptul ca actualul edil general, Gabriela Firea a afirmat ca bugetul Bucurestiului es.

Planul de relansare economica si digitalizarea serviciilor publice: Guvernul promite sa rezolve cu 10 milioane de euro schimbul de date intre institutiile publice

Guvernul PNL promite sa rezolve in perioada urmatoare vesnica problema a lipsei interoperabilitatii si a schimbului de date dintre institutiile publice, care afecteaza direct firmele si cetatenii. in planul de relansare economica este promisa crearea unui hub de interoperabilitate, proiect IT estimat la 10 milioane euro, prin care Registrul Comertului spre exemplu, ar putea cere informatii direct de la ANAF, ori de la Ministerul Afacerilor Interne sau Ministerul Justitiei, fara a mai solicita firmelor aceste informatii. Vezi in articol ce masuri de digitalizare si debirocratizare promite PNL si zecile de milioane de euro care ar urma sa se cheltuie in aceasta directie.

Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )