Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ministerul Economiei aloca 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatura moderna

Antena3 Antena3,
Ministerul Economiei aloca 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatura moderna

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a aprobat vineri, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Hidroelectrica, hotararea de a aloca fonduri in valoare de peste 9,6 milioane lei pentru dotarea cu aparatura moderna a doua spitale. continuă pe Antena3

Ministerul Economiei a aprobat alocarea a aproape 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatura moderna

Ministerul Economiei a aprobat vineri, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Hidroelectrica, hotararea de a aloca fonduri in valoare de peste 9,6 milioane lei pentru dotarea cu aparatura moderna a do.

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de afaceri aloca aproape 10 milioane de lei pentru dotarea spitalelor cu aparatura moderna

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri a aprobat, vineri, in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Hidroelectrica, hotararea de a aloca fonduri in valoare de peste 9,6 milioane lei pentru dotarea cu aparatura moderna a doua spitale, care deservesc mii de romani.

Cadou de Craciun pentru primarii. Guvernul aloca 475 milioane lei din Fondul de Rezerva

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 475 de milioane de lei pentru cheltuieli urgente necesare functionarii primariilor din 1. 680 de localitati, a declarat seful Cancelariei premierului, Ionel Danca.

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei

Primaria Capitalei estimeaza ca va plati 84 milioane lei pentru reabilitarea blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Dupa finalizarea lucrarilor, cladirea va adaposti un centru de informarespatiu expozitional la parter, spatii pentru birouri la etajele 1-6, sala de conferinte si bufet la etajele 7 si 8. Lucrarile au inceput deja in aceasta vara. Imobilul a fost lasat in paragina peste 20 de ani.

Propunerea Gabrielei Firea de taiere a 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, aprobata miercuri

Consiliul General a aprobat miercuri propunerea primarului Gabriela Firea de taiere a circa 50 de milioane de lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului.

BVB Fara emisiuni de obligatiuni, rulajul coboara la 41 milioane lei

Valoarea tranzactiilor realizate prin Piata Principala a bursei noastre s-a ridicat, ieri, la 40,81 milioane de lei, cu mult inferioara celei din sedinta anterioara, cand rulajul s-a ridicat la peste 512 milioane lei, din care 480 milioane lei au fost date de inregistrarea in sistemul de tranzactionare a obligatiunilor Raiffeisen Bank.

Premier Energy - amenda de 1,3 milioane euro pentru abuz de pozitie dominanta

Distribuitorul de gaze naturale Premier Energy SRL, in calitate de succesor legal al companiei Gaz Sud SA, a fost sanctionat de catre Consiliul Concurentei cu 6,3 milioane lei aprox. 1,3 milioane euro) pentru abuz de pozitie dominanta in zonele pentru care a detinut licenta de distributie, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Hidroelectrica ramane fara un miliard de lei din rezerve Ministerul Economiei a decis, pana la urma, sa ceara dividende suplimentare

Actionarii Hidroelectrica au decis in sedinta AGA de vineri sa ceara companiei distribuirea de dividende suplimentare catre actionari, in valoare de un miliard de lei, din rezervele societatii. Cu trei zile in urma, intr-o alta sedinta AGA, actionarii au respins acordarea de dividende suplimentare, insa suma era putin mai mare- 1,25 miliarde lei. Practic, pana la urma, Guvernul Orban continua practicile guvernelor din ultimii trei ani, de a scoate din companiile de stat profitabile cat mai multi bani pentru a alimenta bugetul.

Colegiul Tehnic Maria Baiulescu din Brasov va fi reabilitat cu 14 milioane lei, fonduri europene.Un frumos cadou de Craciun

Pe 19 decembrie a fost semnat contractul de finantare pentru proiectul Reabilitare si modernizare Colegiul Tehnic Maria Baiulescu. Proiectul prevede inclusiv dotarea cu echipamente a unitatii de invatamant.

Ion Stefan, despre proiectul din guvernarea PSD pentru care Cumpanasu a fost pus sub acuzare de autoritati: Am platit 1,4 milioane de lei pentru 10 hartii. Am inaintat dosarul catre DNA (VIDEO)

Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii, a precizat, miercuri seara, ca a inaintat catre DNA proiectul din timpul guvernarii PSD in care a fost implicat Alexandru Cumpanasu in guvernarea PSD, pentru care ministerul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )