Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministerul Transporturilor anunta masuri de sprijin pentru transportatorii rutieri romani, in contextul epidemiei

Adevărul Adevărul,
Ministerul Transporturilor anunta masuri de sprijin pentru transportatorii rutieri romani, in contextul epidemiei

Ministerul Transporturilor a anuntat o serie de masuri de sprijin pentru transportatorii rutieri romani, dupa ce ministrul Lucian Bode a avut discutii cu acestia in ultima saptamana. Au fost demarate demersuri pentru stabilirea unui coridor de transport pentru transportul rutier international de marfuri sau analizarea posibilitatii de a aplica anumite derogari, pentru conducatorii auto, de la regulile privind perioadele de conducere si de odihna. continuă pe Adevărul

MedLife anunta masuri noi pentru a asigura siguranta pacientilor si a personalului medical

Clinicile MedLife au decis crearea de noi circuite si modificarea intervalelor de consultatii pentru toate specialitatile, astfel incat sa poata creste siguranta pacientilor, ca urmare a unui numar crescut de solicitari din partea bolnaviolor cu afectiuni respiratorii acute.

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

BCE anunta masuri de stimulare pentru a combate impactul economic al epidemiei Covid-19

Banca Centrala Europeana BCE) a lansat un pachet de masuri de stimulare pentru a ajuta economia zonei euro sa faca fata socului provocat de epidemia de coronavirus Covid-19), relaxand si mai mult politica sa monetara deja ultrarelaxata, majorand programul de achizitii de active cu inca 120 miliarde de euro si oferind credite de urgenta pentru banci, mentinand in acelasi timp ratele dobanzilor nemodificate, transmit DPA si Financial Times, citate de Agerpres.

Norvegia anunta masuri dure in lupta cu epidemia de COVID-19

Norvegia va lua cele mai stricte masuri aplicate pana acum pentru limitarea raspandirii epidemiei de coronavirus. Bent Hoie, ministrul norvegian al Sanatatii, a declarat la postul TV NRK ca sunt cele mai drastice masuri pe timp de pace.

Confruntat cu a doua cea mai grava epidemie de COVID-19 din Europa, guvernul Spaniei anunta masuri de miliarde de euro (VIDEO)

Guvernul spaniol va injecta 3,8 miliarade de euro in sistemul de sanatate si 1,4 miliarde de euro in economie pentru a atenua impactul coronavirusului COVID-19, relateaza publicatia El Pais. Cei 1,4 miliarde de.

Comisia Europeana propune 37 de miliarde de euro sprijin pentru lupta impotriva COVID-19

Comisia propune directionarea sumei de 37 de miliarde de euro in cadrul Politicii de coeziune pentru a lupta impotriva crizei provocata de coronavirus in statele membre. Totodata, Comisia propune sa renunte.

Guvernul va lua masuri compensatorii pentru angajatii care intra in somaj tehnic

Premierul Ludovic Orban si ministrul Violeta Alexandru au anuntat ca Guvernul pregateste masuri comp.

Oamenii de afaceri romani si straini au propus Guvernului un set de 100 de masuri economice pentru depasirea crizei coronavirusului (document)

Oamenii de afaceri romani si straini reuniti in Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini au propus Guvernului un set de circa 100 de masuri economice care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca aceasta perioada si sa protejeze consumatorii de efectele epidemiei de coronavirus. Masurile, transmise duminica HotNews, vizeaza amanarea termenului de plata pentru CAS, CASS si CAM pentru o perioada de trei luni cu o bonificatie de 5% pentru companiile care decid sa o plateasca), scheme de imprumuturi garantate de stat sau flexibilizarea temporara a Codului Muncii.

Masuri exceptionale pentru investirea noului Guvern: Ministrii izolati, audiati in teleconferinta, votul intr-o sala dezinfectata in care se va intra unul cate unul

Audierile ministrilor si votul pentru noul Guvern se vor desfasura in Parlament in conditii exceptionale. Potrivit unor surse oficiale, audierile se vor desfasura intr-o singura sala sambata dimineata, iar ministrii aflati in izolare sau carantina vor fi audiati prin sistem video.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )