Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Educatiei spune ca anul trecut au fost alocate 32 de milioane de lei pentru toalete in scoli, dar s-au folosit mai putin de 19 milioane

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Educatiei spune ca anul trecut au fost alocate 32 de milioane de lei pentru toalete in scoli, dar s-au folosit mai putin de 19 milioane

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca in bugetul educatiei pentru anul trecut a fost prevazuta suma de 32 de milioane de lei pentru amenajarea de toalete in scoli, dar au fost folositi doar 18,8 milioane de lei. El spune ca doreste infiintarea unui Program multifond pentru educatie, in care beneficiarii finantarilor din domeniu sa aiba acces la toate cele opt surse de finantare pentru acest sistem, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Anuntul in noapte facut de ministrul Educatiei. O surpriza foarte placuta

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a facut un anunt imbucurator pentru elevii si profesorii din tara noastra. Educatia este, se pare, un pion principal pe lista prioritatilor bugetare.

Ministrul Educatiei: Exista, in continuare, angajamentul de a prioritiza personalul din educatie la vaccinare. Este un element important pentru derularea cursurilor cu prezenta fizica in conditii de siguranta sanitara

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca nu exista o diferenta de viziune intre el si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, in privinta.

Ministrul Educatiei, despre investitia banilor din invatamant si problemele din scoli: Una dintre reforme priveste infrastructura din invatamant, precum materialele auxiliare sau mobilierul (VIDEO)

Vineri seara, ministrul Educatiei a fost intrebat de Tudor Musdat, in direct pe B1 TV, cum se va putea rezolva problema toaletelor din scoli, avand in vedere ca ele reprezinta o problema in mai multe.

MINISTRUL EDUCATIEI: Parintii sa aiba un pic mai multa atentie la trimiterea elevilor in colectivitate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, recomanda parintilor un pic mai multa atentie la starea de sanatate a copiilor atunci cand ii duc la scoala, afirmatie facuta in contextul in care au fost inregistrate cateva cazuri de imbolnaviri cu COVID in unitatile de invatamant din Capitala de la redeschiderea cursurilor in format fizic.

FOTO UPDATE Proteste la Colegiul Sincai Ministrul Educatiei a discutat cu primarul Sectorului 4, profesorii si parintii Cimpeanu si Baluta: Relocarea nu se face pana la finalul anului scolar

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a venit dimineata la Colegiul National Gheoghe Sincai la ora 10. 00, pentru a discuta problema relocarii, impreuna cu primarul sectorului 4 Daniel Baluta. in fata liceului, dar si in curte, a fost intampinat de zeci de persoane care protestaufata de intentia de relocare a colegiului pentru lucrari de reabilitare. UPDATE intalnirea s-a incheiat in jurul orei 12.

Ministrul Educatiei, dupa aparitia primelor cazuri de COVID in scoli: Parintii sa aiba mai multa atentie cand isi trimit copiii in colectivitate Nu, lucrurile nu scapa de sub control

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, sustine, in contextul confirmarii primelor cazuri de COVID-19 in scoli, ca aceste probleme apar tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate din partea parintilor, care ar trebui sa fie un pic mai atenti atunci cand isi trimit copiii in colectivitate. El a mai spus ca, luand in considerare perioada de incubatie, sursa infectarii nu a fost scoala.

Ministrul Educatiei: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate, transmite Agerpres.

Distrugerea unui liceu de elita al Romaniei cu ministrul Educatiei martor impasibil

Colegiul National Gheorghe Sincai a devenit o obsesie personala a primarului Daniel Baluta, care vrea cu orice pret sa ii franga coloana vertebrala. Complicii lui: ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu si inspectorul general scolar Ionel Puscas.

Ministrul Educatiei afirma ca multe cadre didactice sunt putin dezamagite de prezenta mult mai slaba a elevilor din clasele a XII-a decat cea inregistrata in invatamantul primar si in gradinite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, afirma ca, potrivit relatarilor profesorilor, prezenta in banci a elevilor de clasele a XII-a este mult mai scazuta comparativ cu prezenta inregistrata in primele zile ale semestrului al doilea la invatamantul primar si la gradinite. Ministrul considera ca o explicatie pentru acest fapt poate fi obisnuinta elevilor mari de a invata online.

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta cu ministrul Educatiei

Presedintele Klaus Iohannis are, joi, o sedinta cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, in contextul reluarii cursurilor in format fizic in cele mai multe dintre unitatile de invatamant.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )