Libnet.ro
UNICEF

01:05

Misterul lacului din Romania care nu ingheata niciodata

Antena3 Antena3,
Misterul lacului din Romania care nu ingheata niciodata

Laculcare nuingheataniciodata si despre care se spune ca alungadepresiase afla inCheile NereidinMuntii Aninei. Circa 4 ore sunt necesare pentru a ajunge la. continuă pe Antena3

Cum vrea phyre, singurul start-up FinTech prezent in Romania care ofera plata cu telefonul mobil, sa ajunga la 50.000 de utilizatori

In ultimii ani, romanii au ajuns sa aiba acces la din ce in ce mai multe instrumente financiare digitale, care fie au fost dezvoltate de catre bancile locale, fie au devenit disponibile odata cu intrare pe piata a startup-urilor FinTech. Una dintre.

Orasul din Romnia care nu are contract de deratizare si dezinsectie de aproape sase ani

Timisoara nu are deratizare si dezinsectie din 2013, cand vechiul contract a expirat, iar Primaria a scos la licitatie acest serviciu. Acum, orasul are toate sansele sa intre in primavara tot fara dezinsectie si deratizare, pentru ca licitatia inceputa anul trecut de primarie a fost din nou contestata, scrie tion. ro.

Doua cazuri noi in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania

Scandalul provocat de Matteo Politi descopera si alte cazuri posibile de inselaciune. Jurnalistii stirilor TVR au gasit doua cazuri in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania.

Primul spital din Europa care trateaza coruptia este in Romania

Societatea romaneasca vrea un stat onest si fara coruptie, dar cand analizam datele despre diferitele forme de coruptie in sistemul sanitar romanesc, de la facilitatile pentru a avansa in listele de asteptare din Romania pana la atentiile pentru a prescrie un anumit medicament, ne dam seama ca fenomenul este mult mai amplu decat am crede, o adevarata plaga sociala care afecteaza familiile atunci cand traverseaza perioade vulnerabile in viata lor.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta.

Interzicerea telefoanelor in scolile din Romania: Ce a declarat Andronescu

Telefoanele mobile au fost interzise in scolile din Franta la finele anului trecut, iar la o conferinta recenta, Andronescu a fost intrebata daca se gandeste la implementarea unei solutii similare in scolile din Romania. Masura interzicerea telefoanelor mobile in scoli a fost luata in Franta. incepand din septembrie anul trecut, copiii francezi cu varste cuprinse [] .

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )