Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mitingul PSD a fost batut in cuie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mitingul PSD a fost batut in cuie

Liviu Dragnea a anuntat, dupa sedinta conducerii partidului, ca sambata 9 iunie, de la ora 20:00, va avea loc, in Piata Victoriei, un miting pro-democratie. Scopul mitingului e cu totul altul decat cel anuntat initial, nu mai e pentru sustinerea guvernului sau a premierului Viorica Dancila, nici pentru apararea familiei traditionale. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, despre MARELE MITING din weekend: Vrem sa traim intr-o tara libera, democratica! Vrem sa protejam justitia! Sunt institutii sub teroare (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat oficial mitingul PSD care va avea loc in acest weekend. Seful PSD acuza abuzuri in justitie si afirma ca se va protesta pentru o tara libera si pentru scoaterea institutiilor de sub.

Liviu Dragnea, despre o posibila suspendare a presedintelui Iohannis: Nu vom fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in sedinta conducerii PSD, dar social-democratii nu vor fi de acord ca cineva sa se plaseze deasupra Constitutiei si a.

Irina Tanase, alaturi de Liviu Dragnea in Elvetia. Ce poze a publicat tanara pe Instagram (FOTO)

Irina Tanase, iubita liderului PSD Liviu Dragnea, l-a insotit pe acesta intr-o vizita oficiala lafabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elvetia. Din delegatia oficiala fac parte Liviu Dragnea, Gabriel.

Liviu Dragnea, despre vizita n Elvetia cu iubita sa: Nicio institutie publica nu a acoperit cheltuielile pentru ea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nicio institutie publica de aici sau din Elvetia nu a acoperit cheltuielile pentru ca iubita sa, Irina Tanase, sa poata merge cu el. Precizarile vin dupa ce Irina Tanase a postat fotografii cu Dragnea la o fabrica de ceasuri din Elvetia.

Liviu Dragnea, ironic, ntrebat despre mandatul de 10 ani al lui Petre Lazaroiu la Curtea Constitutionala: Sa-l aresteze

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat drept interventie politica semnalarea postata pe Facebook de judecatorul Bogdan Mateescu, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, care a afirmat ca mandatul unui judecator la Curtea Constitutionala a depasit 10 ani, in conditiile in care in Constitutie scrie ca mandatele sunt de 9 ani.

Liviu Dragnea, primele declaratii dupa decizia CCR: Ce spune despre scenariul suspendarii lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a avut prima aparitie publica dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Acest lucru odata cu sedinta Comitetului Executiv National al.

Liviu Dragnea, de la ora 21.00, la Antena 3

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este invitat in aceasta seara, de la ora 21. 00, la Antena 3. Seful social-democratilor este la primul interviu dupa decizia CCR referitoare la revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Atitudinea ALDE fata de mitingul PSD din 9 iunie. Calin Popescu-Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, duminica, ca membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD. Da, participam pentru ca mitingul PSD, cu toate ca s-a spus ca e un miting de.

Liviu Dragnea: Irina a fost cu mine in Elvetia in calitate de ... Oricum, nu ne-am luat niciun ceas. Stiti ce preturi sunt? (VIDEO)

Preturile ceasurilor de lux din Elvetia l-au speriat pe Liviu Dragnea. intrebat de jurnalisti daca si-a achizitionat vreun ceas dupa ce in mediul online au aparut imagine din timpul vizitei acestuia la o.

Pozele cu Liviu Dragnea care l-au facut material de meme

Liviu Dragnea a fost intr-o deplasare in Elvetia, impreuna cu iubita lui, in perioada in care trebuia sa-si afle sentinta intr-un dosar. De-acolo s-a intors, foarte probabil, cu niste cunostinte despre ceasuri si imaginile de mai jos. Au fost incarcate de iubita lui pe Instagram. Au ajuns insa pe internet si mai departe material de [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )