Libnet.ro
UNICEF

14:30

Moment istoric. UE si Marea Britanie au semnat acordul post-Brexit. Ce trebuie sa stie romanii, ce lipseste din acest document

Adevărul Adevărul,
Moment istoric. UE si Marea Britanie au semnat acordul post-Brexit. Ce trebuie sa stie romanii, ce lipseste din acest document

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si presedintele Consiliului European, Charles Michel, au semnat, miercuri, acordul post-Brexit incheiat cu Londra. Cel care va da semnatura finala, cu o zi inainte de iesirea efectiva a Marii Britanii din piata unica europeana, este premierul Boris Johnson. continuă pe Adevărul

Toate restrictiile de calatorie in Marea Britanie, de la 1 ianuarie: cand iti trebuie viza

Daca planuiai sa calatoresti in Marea Britanie dupa 1 ianuarie 2021, merita sa ai in vedere ca regulile se vor schimba semnificativ. Pentru anumite categorii de calatori, vizele vor.

PostBrexit: UE si Marea Britanie semneaza miercuri acordul comercial

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si presedintele Consiliului European, Charles Michel, semneaza miercuri, acordul comercial care va stabili relatiile cu Marea Britanie dupa Brexit. Documentul va fi apoi trimis la Londra pentru a fi semnat, tot miercuri, si de premierul britanic Boris Johnson.

Ce urmeaza dupa semnarea acordului post-BREXIT? Ce trebuie sa stie romanii care vor sa calatoreasca, sa lucreze sau sa studieze in Marea Britanie

Acordul istoric post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si de presedintele Consiliului European, Charles Michel. Ce urmeaza pentru romani dupa 1 ianuarie cand Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana? Cei care au obtinut statutul de rezident UK vor beneficia de toate drepturile de pana acum, fara conditionari suplimentare, iar cei care sunt stabiliti acolo si vor sa beneficieze in continuare de drepturile pe care le au acum, dar nu s-au inregistrat ca rezident in cadrul procedurii EU Settlement Status pot aplica pentru acest statut pana la data de 30 iunie 2021.

VIDEO Liderii europeni au semnat acordul post-Brexit. Premierul Boris Johnson si-a adaugat si el semnatura

Premierul britanic Boris Johnson a semnat miercuri acordul comercial post-Brexit cu Uniunea Europeana, adaugand semnatura sa alaturi de cea a sefilor UE, dupa ce documentul a fost trasportat cu avionul de la Bruxelles la Londra. Mult asteptatul acord post-Brexit a fost semnat miercuri de presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si presedintele Consiliului European, Charles Michel. Acordul reglementeaza, incepand de vineri, 1 ianuarie 2021, relatiile dintre Uniunea Europeana si Regatul Unit. Tot ce trebuie sa stie romanii despre regimul de vize si conditiile de calatorie daca vor sa mearga in Marea Britanie dupa 1 ianuariePrincipalele elemente ale Acordului post-Brexit pe 14 domenii cheieConditii diferite pentru studii in Marea Britanie, in functie de statutul persoanei si de tipul programuluiDe ce s-au blocat atat de mult timp negocierile post-Brexit si care e miza apelor britanice.

Acordul post-Brexit dintre UE si Marea Britanie, aplicat provizoriu din 1 ianuarie 2021

Luni, ambasadorii UE au decis o aplicare provizorie a acordului comercial post-Brexit cu Marea Britanie, incepand cu prima zi a noului an. Aplicare provizorie a acordului post-Brexit, din 1 ianuarie 2021 .

Marea Britanie trebuie sa vaccineze doua milioane de oameni saptamanal pentru a evita un al treilea val de SARS-CoV-2

Marea Britanie este necesar sa vaccineze doua milioane de persoane saptamanal, cu scopul de a evita un al treilea val al epidemiei covid-19, conchide London School of Hygiene and Tropical Medicine LSHTM), o universitate londoneza, intr-un studiu, relateaza Reuters.

Romanii care merg sa lucreze in Marea Britanie vor avea nevoie de viza de munca

De la 1 ianuarie 2021, romanii care vor sa lucreze in Marea Britanie trebuie sa obtina o viza de munca. Aceasta masura se va aplica pentru toti cetatenii Uniunii Europene de anul viitor, cand se incheie perioada de tranzitie a retragerii Regatului Unit din UE.

Florin Citu: Romanii care se vor duce in Marea Britanie pentru a lucra sau a studia vor avea nevoie de viza

De la 1 ianuarie 2021, cetatenii europeni, inclusiv romanii, vor avea nevoie de viza pentru a putea lucra si studia in Marea Britanie, in contextul Brexit-ului, a anuntat miercuri premierul Florin Citu, la finalul sedintei de Guvern. Cetatenii care se vor duce in Marea Britanie in scop turistic nu au nevoie de viza.

EXCLUSIV Chefi la cutite, criticata aspru de cel mai tare bucatar roman din Marea Britanie: Amatori, nu profesionisti

Loredan Gargalac, in varsta de 50 de ani si singurul Executive Chef roman din Marea Britanie, nu crede in emisiunile culinare difuzate de cateva dintre posturile centrale de televiziune de pe plaiurile noastre mioritice. Cu riscul de a-si supara colegii de breasla, precum Catalin Scarlatescu sau Florin Dumitrescu, chef Loredan sustine, intr-un interviu acordat in .

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie, romanii vor avea nevoie de viza, anunta premierul Citu

Pentru a studia si a lucra in Marea Britanie de la data de 1 ianuarie 2021, cetatenii romani vor ave.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )