Libnet.ro
UNICEF

11:00

Moment neplacut la Australian Open: Ce a facut-o pe Amanda Anisimova sa planga la conferinta de presa

Hotnews Hotnews,
 Moment neplacut la Australian Open: Ce a facut-o pe Amanda Anisimova sa planga la conferinta de presa

Amanda Anisimova 24 WTA) a fost eliminata de la Australian Open inca din primul tur, americanca cedand in trei seturi cu Zarina Diyas. La conferinta de presa de dupa infrangere, o intrebare a intristat-o pe Amanda pana la lacrimi. continuă pe Hotnews

Australian Open: Pliskova, Svitolina, Bencic si Kerber, in turul doi; Konta, Vondrousova si Anisimova, eliminate (Rezultatele zilei)

Printre jucatoarele care s-au calificat marti in turul al doilea de la Australian Open se gasesc nume importante precum Karolina Pliskova favorita 2), Simona Halep 4), Elina Svitolina 5), Belinda Bencic 6) sau Angelique Kerber 17). De pe lista capilor de serie au mai parasit prematur competitia Johanna Konta 12), Marketa Vondrousova 15, finalista la Roland Garros in 2019), Amanda Anisimova 21) si Anastasija Sevastova 31).

Moment neplacut pentru Andreea Balan, in vacanta din Mauritius. Erau de fata si sotul si fetele ei

Andreea Balan se afla in vacanta, in Mauritius, alaturi de sotul si fiicele sale. Tinandu-se de munca de pe Youtube, vedeta a filmat toate momentele pana in prezent si le-a impartasit cu fanii. Printre povestile frumoase adunate pana acum, solista a relatat ca s-a strecurat si o situatie mai putin placuta. De ce ghinion a .

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Ce scrie pe adidasii Simonei Halep. Detaliul surprins in primul meci de la Australian Open

Pentru Simona Halep debutul la Australian Open-ul de anul acesta a fost unul de bun augur. Sportiva romanca a debutat cu o victorie importanta, in primul tur de la Melbourne. Ce scrie pe adidasii Simonei Halep Dupa vacanta competitionala si cea de iarna Simona a impresionat pe terenul cu zgura de la Melbourne, castigand in .

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA).

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Sorana Cirstea in turul 2 la Australian Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, luni, in turul secund la Australian Open, turneul de Mare Slem gazduit de Melbourne.

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: A fost stabilita ora de disputare a meciului din turul 2. Unde poate fi vazuta partida (FOTO, VIDEO)

Simona Halep Harriet Dart, Australian Open: Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )