Libnet.ro
UNICEF

14:00

MOMENT TENSIONAT la Vocea Romaniei! Andra, in LACRIMI din cauza lui Tudor Chirila: E parerea lui, dar ma doare....

B1 B1,
MOMENT TENSIONAT la Vocea Romaniei! Andra, in LACRIMI din cauza lui Tudor Chirila: E parerea lui, dar ma doare....

Andra si Tudor Chirila au avut un moment tensionat in ultima runda de confruntari din sezonul 8 al show-ului Vocea Romaniei. Claudia Popina si Isabela Barbu, concurente in echipa Andrei, au interpretat. continuă pe B1

Moment tensionat intre Andra si Tudor la Vocea Romaniei, dupa ce artistul i-a criticat un moment: E parerea lui, dar ma doare. Ma intreb de ce ai facut asa

In ultima runda de confruntari din sezonul 8 al show-ului Vocea Romaniei, Andra a inceput sa planga coplesita fiind de emotiile unei decizii dificile, dar si de cuvintele dure pe care le-a folosit Tudor Chirila pentru a comenta unul dintre momentele echipei sale.

Tensiuni intre Andra si Tudor la Vocea Romaniei, dupa ce artistul i-a criticat un moment: E parerea lui, dar ma doare. Ma intreb de ce ai facut asa

In ultima runda de confruntari din sezonul 8 al show-ului Vocea Romaniei, Andra a inceput sa planga coplesita fiind de emotiile unei decizii dificile, dar si de cuvintele dure pe care le-a folosit Tudor Chirila pentru a comenta unul dintre momentele echipei sale.

Situatie scandaloasa in Iasi! Un barbatsi-a rupt mana in autobuz, din cauza unei frane bruste

Un barbat din Iasi si-a rupt mana in autobuz, din cauza unei frane bruste puse de sofer. Omul s-ar fi lovit puternic de barile de sustinere din mijlocul de transport in comun si a fost preluat de un echipa.

Monumentul Marii Uniri de la Alba Iulia va fi terminat saptamna viitoare / Constructia a generat discutii din cauza formei, care seamana cu logo-ul Facebook

Monumentul Marii Unirii din Alba Iulia, care a generat discutii din cauza formei ce aminteste de logo-ul Facebook, va fi finalizat la inceputul saptamanii viitoare, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ministrul Culturii George Ivascu. Monumentul va avea o inaltime de aproximativ 22 de metri si o greutate de circa 1. 350 de tone, iar pentru realizarea acestuia Guvernul a alocat anul trecut aproape 19 milioane de lei.

Doi oameni care sufera de o boala rara, din cauza careia nu pot zambi, s-au logodit. Locuiesc in tari diferite, dar abia asteapta nunta

Cei doi indragostiti s-au nascut cu o boala rara din cauza careia nu pot sa zambeasca. Sindromul Moebius nu ii lasa pe acestia sa isi miste fata sau sa afiseze vreo expresie faciala. Mai mult decat.

Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Un barbat si o femeie, care nu pot zambi niciodata din cauza unei conditii rare de care sufera, s-au indragostit. Alex Barker 45 de ani) si Erin Smith 38 de ani) sufera de sindromul Moebius, o.

O eleva de 10 ani a incercat sa-si ia viata din cauza comportamentului colegilor. Afirmatiile socante ale mamei sale

O mama din Marea Britanie a postat imagini socante cu fetita ei in ziua in care a implinit 10 ani. Aceasta se afla in pat, la spital, unde a ajuns dupa ce a incercat sa-si puna capat zilelor din cauza mai mu.

Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro din cauza unei posibile crize financiare

Operatorul de salubritate Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro intr-o instalatie de digestie anaeroba a deseurilor biodegradabile si transformarea lor in bio gaz, din cauza unei posibile crize financiare, a declarat Silviu.

Participantele la concursurile de miss fug din Venezuela. Ce meserii au ajuns sa practice din cauza foamei

Mii de oameni pleaca din Venezuela din cauza lipsei alimentelor si a inflatiei. PRintre toti acesti migranti se afla si reginele frumusetii, care inainte luau premii dupa premii la concursurile de.

Caz neobisnuit in Craiova. O femeie a murit din cauza unei veioze

O femeie in varsta de 82 de ani din cartierul Brazda lui Novac, Craiova, a fost gasita fara suflare in propria casa. Veioza pe care femeia o avea langa pat a facut scurtcircuit si a luat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )