Libnet.ro
UNICEF

23:00

Momentul in care mai multe persoane incearca sa scoata victimele unui atac dintr-o masina prinsa intre luptele dintre armata turca si kurzi (VIDEO)

B1 B1,
Momentul in care mai multe persoane incearca sa scoata victimele unui atac dintr-o masina prinsa intre luptele dintre armata turca si kurzi (VIDEO)

Vehiculul fusese prins intre luptele dintre armata turca si kurzi. in masinase afla un cuplu, impreuna cu fetita lor. Doar tatal si copilul au mai scapat cu viata. Adunity_90694 . continuă pe B1

Mai multe persoane injunghiate intr-un centru comercial la Manchester

Mai multe persoane - cel putin cinci potrivit presei britanice - au fost injunghiate vineri intr-un .

VIDEO Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce mai multe persoane au fost injunghiate. Atacatorul a fost arestat

Un centru comercial din Manchester a fost evacuat, dupa ce politia a fost chemata la fata locului, pentru ca un individ a injunghiat mai multe persoane, scrie presa britanica.

Guvernul va aloca bani din Fondul de Rezerva pentru apa calda si caldura in mai multe localitati Rectificare bugetara nu poate fi facuta

Guvernul va aproba vineri alocarea din Fondul de rezerva bugetara a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic in mai multe localitati din tara, a anuntat premierul Viorica Dancila. Aceasta a spus ca banii vor fi dati catre Brad, Focsani, Tulcea, Gheorgheni, Motru si Drobeta Turnu Severin. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, anuntase, luni, ca Guvernul nu va face o rectificare bugetara la sfarsitul saptamanii, dar va fi adoptata o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca primariilor 1,4 miliarde de lei, urmand ca rectificarea bugetara de toamna sa apara la sfarsitul lunii noiembrie. Hotararea nu se afla pe ordinea de zi a sedintei si este posibil ca acea suma de 1,4 mld lei sa nu mai fie alocata, avand in vedere ca a trecut motiunea de cenzura.

Turcia a lansat faza terestra a ofensivei, patrunzand in mai multe zone din nordul Siriei

Trupele turce si insurgentii sirieni sustinuti de Ankara au luat cu asalt mai multe zone controlate de militiile kurde siriene, initiind astfel faza terestra a operatiunii in nordul Siriei, actiune ce ar putea transforma razboiul civil sirian, relateaza Mediafax citand Reuters. Turcia a lansat, miercuri, o ofensiva militara in nordul Siriei, operatiunea avand ca tinte, potrivit lui Erdogan, militiile kurde ce controleaza zona. in aceasta prima zi a ofensivei, fortele armate turce au efectuat lovituri aeriene in regiunea Ras al-Ain de la granita, cel putin 11 oameni, dintre care 8 civili, fiind ucisi, potrivit unui ONG. UPDATE 03:00 ONU: Turcia informeaza Consiliul de Securitate ca operatiunea sa in Siria va fi proportionata si responsabila. Turcia a lansat ofensiva militara in nordul Siriei Victime in randul civililor Senator republican: Rugati-va pentru aliatii nostri kurzi care au fost abandonati rusinos de Trump .

Raport OLAF: Romania, cele mai multe fraude cu fonduri europene in domeniul agriculturii, in 2018. Este pe primul loc la capitolul documente false

Romania a semnalat, la nivelul Uniunii Europene, cele mai multe fraude cu fonduri comunitare in perioada 2014-2018 si ocupa locul doi, dupa Polonia, dupa criteriul valorii fraudelor raportate, arata un document de lucru al Oficiului UE Anti-Frauda OLAF). Doar anul trecut, Romania a raportat cele mai multe fraude in domeniul agriculturii, alaturi de Italia, iar Bucurestiul este pe primul loc la capitolul documente falsificate.

Centrul orasului Galati ramane luni fara apa potabila. Mii de galateni si mai multe institutii vor fi afectate

In cadrul lucrarilor de investitii executate de Primaria municipiului Galati, firma Dreams Riviera S. va executa mai multe lucrari de cuplare si punere in functiune a unei conducte de apa pe strada Domneasca.

Turcia a lansat faza terestra a ofensivei, patrunzand in mai multe zone din nordul Siriei VIDEO

Trupele turce si insurgentii sirieni sustinuti de Ankara au luat cu asalt mai multe zone controlate de militiile kurde siriene, initiind astfel faza terestra a operatiunii in nordul Siriei, actiune ce ar putea transforma razboiul civil sirian, relateaza Mediafax.

Protest in fata Parlamentului inainte de motiunea de cenzura: Mai multe persoane cer depolitizarea institutiilor statuluit (GALERIE FOTO)

Mai multe persoane au iesit joi in fata Parlamentului pentru a protestat fix in ziua in care in plen se va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dancila. Acestia au.

Teodorovici spune ca i-a cerut scuze jurnalistei la adresa careia a facut mai multe comentarii nepotrivite: A fost un dialog care nu ma reprezinta

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a revenit duminica seara, intr-o postare pe Facebook, asupra incidentului in care, abordat de o jurnalista dupa motiunea de cenzura, a facut comentarii jignitoare la adresa locului de munca si infatisarii acesteia, iar apoi a intrebat-o daca ii face curte. El a spus ca regreta ce s-a intamplat si ca i-a cerut scuze jurnalistei.

Marcel Ciolacu: Principala greseala a fost cand am depus o motiune impotriva PSD, de catre PSD. De acolo au fost mai multe greseli care au fost decontate astazi

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca rezultatul votului la motiunea de cenzura de joi, 10 octombrie, este consecinta unui sir de greseli pe care le-a facut PSD, incepand cu rasturnarea propriului guvern in anul 2017.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )