Libnet.ro
UNICEF

23:30

Codin Maticiuc il apara pe Ilie Nastase: Si Nadia mai FUMEAZA cate un cui / Reactia transanta a lui Marian Godina

B1 B1,
Codin Maticiuc il apara pe Ilie Nastase: Si Nadia mai FUMEAZA cate un cui / Reactia transanta a lui Marian Godina

Codin Maticiuc a sustinut ca politistii ar fi trebuit sa fie ceva mai blanzi cu Ilie Nastase, dat fiind binele pe care l-a facut Romaniei. Acesta a mai spus ca si Nadia Comaneci mai fumeaza cate un. continuă pe B1

ILIE NASTASE e DEVASTAT! Decizie RADICALA dupa moartea surorii lui: in aceste momente grele...

Dupa ce a avut, in doua randuri, probleme cu Politia Rutiera, Ilie Nastase a mai primit o veste devastatoare vineri. Sora lui, Georgeta, a murit, la 73 de ani, dupa o lunga suferinta. in acest context,.

Sora lui Ilie Nastase a MURIT, dupa SCANDALUL dintre fostul tenismen si politisti

Ilie Nastase a mai primit azi noapte o lovitura sub centura dupa scandalul pe care l-a avut cu politistii, sora lui, Georgeta, a murit la 73 de ani, dupa clime lungi de suferinta. Fostul tenismen a avut.

Codin Maticiuc a sarit in apararea lui Ilie Nastase! Sa ne purtam un pic mai atent cu el - Politistul Marian Godina l-a taxat imediat!

Codin Maticiuc a comentatsituatia fostului tenismen Ilie Nastase. Codin Maticiuc a sugerat ca politistii ar fi putut fi un pic mai intelegatori cu el si sa puna in balanta si mosternirea lasata de Ilie Nastase si.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Prima reactie a lui Brigitte, dupa ce Ilie Nastase a fost prins baut la volan si incatusat: Mi se pare penibil

Brigitte Sfat reactioneaza dupa ce a aflat despre scandalul cu Politia in care este implicat sotul ei, Ilie Nastase. Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club a.

Ilie Nastase a aratat urmele de catuse. Fostul tenisman, intrebat daca a baut: Mai si mananc, sa stii! (FOTO)

Dupa ce a ajuns la Politie pentru a doua oara in nici 12 ore, Ilie Nastase s-a plans inca o data ca a fost agresat de agenti. El a povestit ca a fost lovit si a ramas cu urme pe maini de la.

Cand a mai fost Ilie Nastase incatusat

Ilie Nastase a povestit intr-un interviu mai vechi un incident cu un alt om al legii. Eu cu printul Albert ne cunoastem de mult timp. Cred ca avea 12 ani cand l-am cunoscut prima data. intotdeauna mi-a.

Reactia lui Ilie Nastase, dupa incidentul cu politistii: Erau fericiti ca au prins un peste mai mare. Nu actionau asa nici daca eram cel mai mare terorist

Fostul tenismen Ilie Nastase a fost incatusat si i s-a facut dosar penal, dupa un incident care a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 5. 00, la iesirea din Parcul Herastrau. Acesta a fost oprit de.

Ilie Nastase a premiat cei mai talentati tineri jucatori din tenisul romanesc

Ilie Nastase, Ioan Cozma si presedintele FR Tenis, George Cosac, au premiat tinerele talente ale sportului alb din Romania.

Un greu din PSD face scut in jurul lui ILIE NASTASE: E mandrie patriotica, nu-i pui catuse

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sare in apararea fostului tenisman Ilie Nastase, care s-a ales vineri cu doua dosare penale in sase ore. Nastase a fost surprins conducand masina cu o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )