Libnet.ro
UNICEF

12:46

Monstrul din adancuri care traieste si 400 de ani. Descoperirea istorica a cercetatorilor

Playtech Playtech,
Monstrul din adancuri care traieste si 400 de ani. Descoperirea istorica a cercetatorilor

Cercetatorii au constatat ca monstrul din Oceanul inghetat ar putea trai aproape 400 de ani. Ei ajung la dimensiuni impresionante de pana la 8 metri lungime si 1. 200 de kilograme, potrivit unui studiu publicat recent, citat de Business Insider. Descoperire istorica: monstrul din Oceanul inghetat traieste 400 de ani si ajunge la dimensiuni incredibile Un . continuă pe Playtech

Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani! 5 lucruri pe care le face zilnic pentru a arata bine

Iti vine sa crezi sau nu, dar vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani e chiar Florentina Opris! Prezentatoarea emisiunii tv Sport, dieta si o vedeta de la Kanal D arata incredibil de bine la anii sai. Vedeta din Romania care a descoperit secretul tineretii la 52 de ani Florentina .

Vedeta din Romania care castiga 17.000 de euro lunar. Din ce face atata banet, usor

Supranumita contesa digitala, vedeta din Romania care acum castiga cat altii in cativa ani a avut un inceput dificil pe autostrada frumosului. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei in buzunar, a lasat in urma profesia de avocat pentru care se pregatise, prietenii si familia, s-a mutat in Bucuresti si si-a pus .

Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV. Fanii abia l-au recunoscut asa. Cine este, de fapt

Fanii abia l-au recunoscut! Cine este cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui la TV zilele acestea. Punem pariu ca nici tu nu iti dai seama?! Cantaretul din Romania care a socat cu aparitia lui in varsta de 66 de ani, Nicu Alifantis se poate lauda cu o cariera impresionanta. Anul trecut, in .

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

Orasul din Romania care are cele mai scumpe apartamente. A intrecut pana si Bucurestiul

Capitala nu mai este in fruntea listei celor mai scumpe piete imobiliare din Romania nici in pandemie. Ce alt oras i-a luat locul pe podium si cat sunt chiriile in judetul in cauza? Romanii sunt deja obisnuiti cu preturile extrem de piperate. Ce oras a devansat Capitala la preturile chiriilor? Chiriile sfideaza criza! Pandemia ne-a .

Orasul din Romania care va avea transport in comun 100% electric. Ministrul Mediului a facut anuntul major

Miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat care va fi primul mare oras din Romania care va avea un transport in comun 100% electric, tinta pentru acest an fiind de 75%, respectiv 133 de autovehicule electrice. Ce mare oras din Romania va avea transport 100% electric Potrivit lui Costel Alexe, Brasovul va .

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Cel mai rapid tren din lume merge cu 400 kmh! Ai curaj sa te uiti la o cursa cu el? VIDEO

Cel mai rapid tren este made in Japonia si nu numai ca ruleaza ajungand la 400 kmh, ci este, de asemenea, capabil sa transporte pasagerii in siguranta in caz de cutremur. Supreme a intrat in functie pe 1 iulie si zboara pe linia Tokaido Shinkansen, care face legatura intre statia Tokyo si statia Shin-Osaka din .

O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

O mama, care a suferit leziuni cerebrale, se trezeste dupa 27 de ani. Momentul declansator a fost o cearta dintre fiul acesteia in camera ei de spital. O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani Femeia suferise leziuni cerebrale protejandu-si fiul in timpul unui accident de masina in Emiratele Arabe Unite. Munira Abdulla, .

Hoti din Buzau care actionau in Belgia, prinsi de politisti

Perchezitii ample, saptamana trecuta, la Buzau unde o grupare de hoti care actiona peste hotare a fost destructurata de politisti. Dupa patru ani in care au actionat in Belgia, hotii care ar fi comis nu mai putin de o suta de furturi din locuinte au fost identificati de autoritatile belgiene. in colaborare cu politistii din Romania, pe 8 septembrie, hotii ce aveau domiciliul in Buzau au fost prinsi. Totul s-a intamplat in baza unui ordin European de ancheta emis de autoritatile din Belgia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )