Libnet.ro
UNICEF

16:15

Monumentele din Bucuresti sunt din alama, in loc de bronz. Primaria Capitalei denunta hotia

Antena3 Antena3,
Monumentele din Bucuresti sunt din alama, in loc de bronz. Primaria Capitalei denunta hotia

Adrian Ursu si Oana Zamfir au vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre faptul ca s-a furat chiar si din statuile din Bucuresti. Totul s-a aflat dupa ce o parte din statuia. continuă pe Antena3

A douasprezecea editie a marsului biciclistilor din Bucuresti va avea loc smbata, 21 aprilie, ntre Piata Charles de Gaulle si Parcul Tineretului

A douasprezecea editie a marsului Vrem un oras pentru oameni! , cunoscut publicului drept Marsul biciclistilor va avea loc sambata, 21 aprilie 2018. Plecarea in mars se va face la ora 15. 30 de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau. Ca in fiecare an, participantii cer un oras pentru oameni, cu piste pentru biciclete si trotuarele libere de masini, incurajarea unei mobilitati durabile, in conditiile in care Bucurestiul este unul dintre cele mai poluate orase europene. Evenimentul atrage anual mii de participanti.

Universitatea din Bucuresti intra in greva japoneza, in semn de protest fata de deciziile Ministerului Educatiei

Studentii si profesorii facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti au intrat de azi in greva japoneza in semn de protest fata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a reduce numarul locurilor bugetate in universitatile din Consortiul.

Studentii si profesorii Universitatii din Bucuresti vor intra in greva japoneza

Studentii si profesorii facultatilor din cadrul Universitatii din Bucuresti vor intra de maine in greva japoneza, in semn de protest fata de decizia Ministerului Educatiei Nationale de a reduce numarul locurilor bugetate in universitatile din Consortiul Universitaria, informeaza News. ro.

Misterul oaselor gasite in baia unei garsoniere din Gorj: Sunt foarte vechi, e nevoie de expertiza antropologica

Oasele gasite sub cada unei garsoniere din Balteni sunt foarte vechi si doar o expertiza antropologica ar putea stabili daca este vorba de fragmente osoase de la un copil sau de la o pasare, medicii legisti din.

S-a furat pana si din statuile din Bucuresti. Primaria Capitalei denunta hotia

Adrian Ursu si Oana Zamfir au vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre faptul ca s-a furat chiar si din statuile din Bucuresti. Totul s-a aflat dupa ce o parte din statuia.

Review George Butunoiu: Cele mai bune mancaruri din Bucuresti

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei Topul Mancarurilor 2018 pentru Bucuresti. E o competitie care a durat 3 luni, inceputa in 15 ianuarie, in urma careia am desemnat restaurantele cu cele mai bune feluri de.

M-am maritat cu baiatul din tramvai. Povestea incredibila a unei tinere din Bucuresti

Oana, o tanara din Bucuresti a povestit cum a ajuns sa se casatoreasca cu un baiat pe care l-a intalnit in tramvai. Eu tocmai suferisem o mare deceptie in dragoste, cum deseori se intampla la 20.

Gestul facut de Gigi Becali pentru un cersetor din Bucuresti! I-a zis bietului om sa stea cu el la masa, iar ce-a urmat e parca desprins din filme!

Latifundiarul din Pipera oferea in urma cu ceva vreme o noua lectie de omenie. Patronul Stelei a socat pe toata lumea cand a mers la una dintre cele mai luxoase terase din Capitala, insotit de un barbat neingrijit si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )