Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivele pentru care norvegienii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta

Adevărul Adevărul,
Motivele pentru care norvegienii sunt cei mai fericiti oameni de pe planeta

Raportul Mondial al Fericirii a adus din nou in atentie nivelul de satisfactie al cetatenilor din intreaga lume. Norvegienii detin secretele unui stil de viata echilibrat, care le aduce inca o data titlul de cei mai fericiti oameni de pe planeta. continuă pe Adevărul

De la Soros, la JP Morgan: Cei mai temuti oameni din piata financiara

De-a lungul istoriei, aceste nume de temut au inglobat mai multa putere financiara, mentala si politica decat oricare alt investitor individual. Cine sunt acestia si care sunt faptele pentru care au ramas in amintirea pietelor financiare?.

Romanii sunt printre cei mai norocosi oameni din Europa: un grec e uimit de potentialul care exista la noi

Cei mai multi romani sunt convinsi ca, din pacate, coruptia continua sa faca ravagii in mai toate domeniile de activitate din tara. Directorul executiv de la o companie importanta e de alta parere.

Soc in showbiz: Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a MURIT la doar 31 de ani

Doliu in lumea mondena bucuresteana. Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a incetat din viata, vineri, in urma unei lupte cu o boala cumplita. Armand Cristinoiu,.

Care sunt cele mai sigure browsere dupa un eveniment de hacking

Competitia de hacking Pwn2Own 2017 ne arata care sunt cele mai sigure browsere, dupa ce acestea au fost supuse la sesiune intensive de hacking pe parcursul a 3 zile.

Ce actrite romance au reusit sa obtina roluri la Hollywood. Joaca alaturi de cei mai mari actori (FOTO)

La gala Premiilor Gopo, care s-a desfasurat pe 21 martie la Teatrul National, s-au facut remarcate diverse actrite foarte talentate si a fost o surpriza pentru toata lumea faptul ca multe dintre ele au.

Cum s-a schimbat viata unui copil care sufera de o boala rara dupa ce a primit un catel. Cei doi au devenit cei mai buni prieteni (FOTO)

Viata unui copil a fost data peste cap in momentul in care a aflat ca sufera de vitiligo, o boala de piele caracterizata prin depigmentarea pielii. Carter Blanchard are doar opt ani si a sufeit.

Se impart ultimele cutite si incepe Bootcampul la Chefi la cutite cu cei mai multi concurenti din istoria emisiunii

Emisiunea Chefi la cutite se pregateste de etapa Bootcampului, luni seara, de la 20. 30, iar chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu impart ultimele cutite celor care merita sa treaca in faza urmatoare.

​VIDEO Cum arata Rolls-Royce starlight headliner, capitonajul de plafon auto care iti aduce stelele mai aproape

Rolls-Royce starlight headliner este una dintre cele mai scumpe dotari optionale de pe unele automobile Rolls-Royce – costa circa 13. 000 euro – si unica in industria auto prin complexitatea sa. Sansele sa vezi cum arata aceasta tehnologie de plafon iluminat cu LED in forma unor constelatii sunt foarte rare: fie vizitezi uzina Rolls-Royce din Goodwood, fie vizitezi BMW Welt din Munchen. Iata, asadar, in clipul de mai jos, cum se vede in spatele acestui plafon auto si cum sa faci sa vezi cu ochii tai tehnologia cand ai ocazia sa ajungi la BMW Welt.

Clotilde Armand: in politica vezi foarte multi oameni care nu sunt asa de usor de iubit

Vicepresedintele Uniunii Salvati Romania USR) Clotilde Armand spune ca va ramane in partid si ca doreste sa isi continue proiectul politic impreuna cu colegii. De asemenea, ea a spus ca in politica gasesti foarte multi oameni care nu sunt usor de iubit, potrivit Agerpres.

Nu detinem informatii privind o posibila negociere a pretului gazelor pentru opt tari din ECE, mai putin Romania

Ministerul Energiei nu detine informatii privind o posibila negociere a pretului gazelor pentru opt tari din Europa Centrala si de Est, mai putin Romania, ne-a transmis, la finalul saptamanii trecute Serviciul Relatii Publice si Mass Media, adaugand: Dimpotriva, toate informatiile vehiculate in mass-media in ultima perioada subliniaza cresterea pretului gazului rusesc la cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani, fapt care afecteaza toate utilitatile europene, inclusiv principalii importatori precum Germania, Italia, Franta - Gazprom furnizand aproximativ o treime din necesarul de gaze al Europei. Alexander Medvedev, vicepresedintele Gazprom, a declarat, recent, ca pretul gazelor rusesti catre UE, poate creste cu 11%, la 180-190 de dolari/1000 mc, in 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )