Libnet.ro
UNICEF

00:07

De la Soros, la JP Morgan: Cei mai temuti oameni din piata financiara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De la Soros, la JP Morgan: Cei mai temuti oameni din piata financiara

De-a lungul istoriei, aceste nume de temut au inglobat mai multa putere financiara, mentala si politica decat oricare alt investitor individual. Cine sunt acestia si care sunt faptele pentru care au ramas in amintirea pietelor financiare?. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii sunt printre cei mai norocosi oameni din Europa: un grec e uimit de potentialul care exista la noi

Cei mai multi romani sunt convinsi ca, din pacate, coruptia continua sa faca ravagii in mai toate domeniile de activitate din tara. Directorul executiv de la o companie importanta e de alta parere.

Soc in showbiz: Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a MURIT la doar 31 de ani

Doliu in lumea mondena bucuresteana. Unul dintre cei mai iubiti baieti de oras a incetat din viata, vineri, in urma unei lupte cu o boala cumplita. Armand Cristinoiu,.

Cei mai sangerosi criminali din istorie. Ucigasul care isi abuza sexual victimele dupa ce le omora cu cruzime

Gravitatea unor infractiuni au adus notorietate autorilor lor, transformandu-i pe multi dintre ei in adevarate personaje istorice.

FOTO. Liviu Dragnea, arogante la adresa protestatarilor din Piata Victoriei: Au de gand sa schimbe ora! Noaptea ca hotii!!!

Presedintele Liviu Dragnea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ironic la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, cu o poza realizata in timpul protestelor din Februarie peste care este suprapus un text ironic.

'Marsul pentru viata ', in mai multe orase din tara

Cea de a saptea editie a Marsului pentru viata a avut loc sambata, in ziua praznicului Bunei Vestiri, in mai multe orase din tara, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!.

Activitatea economica in zona euro, la cel mai ridicat nivel din aprilie 2011

Un studiu realizat de compania de analize financiare Markit arata ca activitatea economica in zona euro a inregistrat in martie cel mai semnificativ avans din ultimii aproape sase ani, transmite Reuters.

FOTO + VIDEO. Protest inedit la Iasi: Mai multi oameni au blocat cu autoturismele un drum, nemultumiti de gropile din asfalt

Un grup de persoane din apropierea Iasiului, din Dancu, au blocat drumul judetean DJ 249A, nemultumiti de starea acestuia. Pentru a fi siguri ca strada va fi blocata in totalitate, ei au iesit cu masinile personale si au stat pur si simplu pe trotuar, potrivit Ziarului de Iasi.

Literatura pierde un scriitor de marca: S-a stins din viata unul dintre cei mai mari scriitori ai Estului Europei (FOTO)

Literatura mai pierde un scriitor de marca. Alexandr Kliment, de origine ceha fost disident semnatar al Cartei 77, manifest al drepturilor omului in Cehoslovacia comunista, s-a stins din viata miercuri la.

Cea mai frumoasa bunica din lume a creat senzatie pe internet. Are doua nepoate, dar arata ca o adolescenta (FOTO)

O bloggerita de fashion din Serbia este bunica la doar 47 de ani. Zaklina a uimit toti internautii cu felul in care arata si cu vestimentatiile moderne pe care le afiseaza in fotografiile de pe.

Eliza, fiica celei mai batrane mame din Romania a UIMIT internetul. S-a schimbat RADICAL! (FOTO)

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania a crescut si este o adevarata domnisoara. Semn ca deja nu mai este fetita de care ne amintim, tanara si-a facut.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )