Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Timisoara ca nu a avut timp sa se gandeasca la un loc de munca, pentru cand nu va mai fi premier al Romaniei, dar s-a declarat convinsa ca isi va gasi si va face performanta. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila s-a intors la CATEDRA: Cred mult in puterea generatiilor tinere (FOTO)

Viorica Dancila s-a intors la catedra. Fosta profesoara de laLiceul Industrial din Videle a fost, vineri, un curs in fata sutdentilorFacultatii de Stiinte Agricole din Timisoara.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, o lauda pe Viorica Dancila: A prelevat ratiunea

Primarul PNL al Timisoarei, Nicolae Robu, a laudat-o pe premierul demis Viorica Dancila dupa ce aceasta din urma a anuntat ca sala polivalenta de 16. 000 de locuri urmeaza sa fie construita la Timisoara si nu la Giroc, asa cum dorea PSD Timis.

Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Premierul demis, Viorica Dancila, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, care este motivul pentru care nu vorbeste in engleza, atunci cand se afla in afara granitelor.

MARIREA SALARIULUI MINIM, LASATA IN GRIJA VIITORULUI GUVERN Viorica Dancila nu mai da 100 de lei in plus la chenzina

Premierul demis Viorica Dancila a amanat cresterea valorii salariului minim pe economie. Ea a anuntat, ieri, la inceputul sedintei de Guvern, ca lasa acest proiect pentru viitorul Guvern, precum si proiectul pentru cresterea numarului lucratorilor straini nou admisi pe piata muncii.

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

Viorica Dancila a dezvaluit ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale

Premierul demis, Viorica Dancila, a dezvaluit, vineri, in cadrul vitizei de la Timisoara ce va face daca va pierde alegerile prezidentiale. Aceasta este convinsa ca isi va gasi un loc de munca unde poate.

Situatie stanjenitoare pentru premierul demis al Romaniei. Un salajean, catre Viorica Dancila: Nu vreau sa fac poza cu dumneavostra. Nu m-ati convins - VIDEO

Situatie stanjenitoare pentru premierul demis al Romaniei. Viorica Dancila a avut o discutie pe teme economice cu un cetatean al comunei. Candidata PSD la prezidentiale i-a explicat acestuia ca de cand a.

Viorica Dancila s-a intors la catedra dupa 22 de ani - FOTO

Premierul demis Viorica Dancila, fosta profesoara la Liceul Industrial Videle, a tinut vineri o scurta lectie despre viitorul Romaniei in fata unui grup de studenti timisoreni. Am avut ocazia de a ma.

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )