Libnet.ro
UNICEF

05:45

Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila explica de ce nu vorbeste niciodata in limba engleza

Premierul demis, Viorica Dancila, a explicat vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, care este motivul pentru care nu vorbeste in engleza, atunci cand se afla in afara granitelor. continuă pe Antena3

Viorica Dancila s-a intors la CATEDRA: Cred mult in puterea generatiilor tinere (FOTO)

Viorica Dancila s-a intors la catedra. Fosta profesoara de laLiceul Industrial din Videle a fost, vineri, un curs in fata sutdentilorFacultatii de Stiinte Agricole din Timisoara.

VIORICA DANCILA: Nu am avut timp sa ma gandesc la locul de munca

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Timisoara ca nu a avut timp sa se gandeasca la un loc de munca, pentru cand nu va mai fi premier al Romaniei, dar s-a declarat convinsa ca isi va gasi si va face performanta.

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, o lauda pe Viorica Dancila: A prelevat ratiunea

Primarul PNL al Timisoarei, Nicolae Robu, a laudat-o pe premierul demis Viorica Dancila dupa ce aceasta din urma a anuntat ca sala polivalenta de 16. 000 de locuri urmeaza sa fie construita la Timisoara si nu la Giroc, asa cum dorea PSD Timis.

MARIREA SALARIULUI MINIM, LASATA IN GRIJA VIITORULUI GUVERN Viorica Dancila nu mai da 100 de lei in plus la chenzina

Premierul demis Viorica Dancila a amanat cresterea valorii salariului minim pe economie. Ea a anuntat, ieri, la inceputul sedintei de Guvern, ca lasa acest proiect pentru viitorul Guvern, precum si proiectul pentru cresterea numarului lucratorilor straini nou admisi pe piata muncii.

Viorica Dancila, provocata sa vorbeasca in limba engleza: Suntem in Romania. Haideti sa fim mandri ca suntem romani

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, participa vineri la mai multe actiuni de campanie electorala, la Timisoara.

Cum explica Viorica Dancila ca a ignorat solicitarea sefei CE de a desemna un comisar european femeie: Cum ceilalti au schimbat...

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, ca va inainta la Bruxelles nominalizarea luiVictor Negrescupentru a ocupa pozitia de comisar european din partea Romaniei. intrebata de.

Situatie stanjenitoare pentru premierul demis al Romaniei. Un salajean, catre Viorica Dancila: Nu vreau sa fac poza cu dumneavostra. Nu m-ati convins - VIDEO

Situatie stanjenitoare pentru premierul demis al Romaniei. Viorica Dancila a avut o discutie pe teme economice cu un cetatean al comunei. Candidata PSD la prezidentiale i-a explicat acestuia ca de cand a.

Viorica Dancila, un nou apel catre Klaus Iohannis. Ce ii cere premierul demis presedintelui

Premierul demis Viorica Dancila a lansat un nou apel catre contracandidatul Klaus Iohannis sa accepte o dezbatere publica pe realizarile de pana acum si proiectele pe care le au ambii candidati, inainte de.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Klaus Iohannis, dupa nominalizarea lui Negrescu drept comisar european: Premierul demis, Viorica Dancila, nu are nicio legitimitate de a propune un candidat din partea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat dupa ce premierul demis Viorica Dancila a anuntat ca va inainta la Bruxelles nominalizarea lui Victor Negrescu pentru functia de comisar european. intr-un comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )