Libnet.ro
UNICEF

21:45

Motivul pentru care nu se grabeste sa treaca la modele electrice

B1 B1,
Motivul pentru care nu se grabeste sa treaca la modele electrice

Noul trend in randul producatorilor auto reprezinta modelele electrice. Ecologistii subliniaza importanta renuntarii la carburant, iar mai multe state din Europa au anuntat de ani de zile obiective in acest se. continuă pe B1

Motivul pentru care Klaus Iohannis si Carmen nu au adoptat un copil. Cui lasa mostenire cele 3 case si 3 apartamente

Klaus Iohannis si Carmen sunt casatoriti de peste 25 de ani. Presedintele si Prima Doamna se cunosc din liceu, iar ulterior au decis sa formeze un cuplu. Din pacate, cei doi nu au copii impreuna, au decis sa puna carierele pe primul loc. Care e motivul pentru care nu au adoptat un copil, cui lasa averea stransa in atatia ani de munca?.

Este oficial! Milioane de romani, in pericol. De ce ne infectam cu COVID-19 chiar daca purtam masca

Medicii atrag atentia cu privire la ritmul alert de crestere a cazurilor de COVID-19. in ciuda faptului ca majoritatea persoanelor respecta cu strictete masurile de preventie, situatia epidemiologica nu pare sa se imbunatateasca. Unul dintre principalele motive pentru care nu exista o scadere a numprului de imbolnaviri l-a oferit medicul primar, Adrian Marinescu, de la .

Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai. Vedeta pentru care a plecat special din tara

Nici nu s-a despartit bine de Alex Bodi, ca Bianca Dragusanu a si plecat din tara. Vedeta a plecat din Romania tocmai in Dubai. Iata care este misterul plecarii sale. Cu cine s-a intalnit Bianca Dragusanu in Dubai Ne-am convins cu totii ca viata amoroasa a Biancai Dragusanu este una tumultoasa, presarata cu multe despartiri .

FOTO Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit, in 2013, 11 milioane de lei a fost lasat in paragina si distrus Receptia finala nu a fost facuta nici acum

Trotuarul rulant de la Gara de Nord, pentru care Primaria Capitalei a platit 11 milioane de lei in 2013, a fost lasat in paragina si este partial distrus. Mai multe imagini postate pe pagina de Facebook a Asociatiei Metrou usor arata dezastrul de acolo. Trotuarul rulant a fost facut la pachet cu Pasajul Basarab, iar HotNews. ro a scris inca din 2018 despre starea avansata de degradare in care se afla trotuarul si despre faptul ca pasajul nu este ingrijit, iar atunci ni s-a raspuns ca receptia finala pentru cele doua obiective nu a fost facuta, astfel ca municipalitatea nu poate investi acolo. Situatia este neschimbata si acum, au confirmat surse din Primaria Capitalei pentru HotNews. ro.

CNSU: Bulgaria a fost introdusa pe lista galbena pentru care se impune carantina de 14 zile la revenirea in Romania

Bulgaria a fost introdusa pe lista tarilor pentru care, la revenirea in Romania, se impune carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, conform Agerpres.

Adevaratul motiv pentru care fosta sotie a lui Mihai Albu nu ii permite sa isi vada fetita: Daca aveam un pistol...

Mihai Albu trece prin momente extrem de dificile, din cauza fostei sale sotii, care nu ii permite sa isi vada fetita, conform programului de vizite stabilit in urma procesului de divort. Celebrul creator de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )