Libnet.ro
UNICEF

09:15

Motivul pentru care a fost retinut de autoritatile chineze seful Interpol

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care a fost retinut de autoritatile chineze seful Interpol

Ministerul chinez al Securitatii Publice a anuntat, printr-un comunicat postat luni pe pagina sa de internet, motivul pentru care este retinut fostul director al Interpol. continuă pe Adevărul

Un deputat PSD a gasit motivul pentru care ministrul Andrusca este tras n jos: Nu ati reusit sa i dati afara pe toti penelistii

Deputatul PSD Laurentiu Nistor i-a reprosat luni, ministrului Economiei, Danut Andrusca, in timpul dezbaterii motiunii simple, ca nu i-a dat afara din minister pe toti penelistii care va trag in jos.

Seful Interpolului ar fi fost retinut de autoritatile chineze

Un ziar din Hong Kong aanuntat, invocand o sursa anonima, ca seful Interpolului, Meng Hongwei, a fost retinut pentru a fi chestionat de autoritatile disciplinare. De asemenea, South China Morning.

Document bomba despre Elena Udrea. Motivul pentru care este imposibil de extradat

Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica pana cand cererea ei privind azilul nu va fi solutionata. Un document oficial intrat in posesia Antena 3 arata clar de ce drepturi se bucura aceasta in Costa Ri.

Noi date privind disparitia sefului Interpol: Acesta ar fi fost retinut de autoritatile chineze

Presedintele Interpol, Meng Hongwei, este dat disparut dupa ce a parasit Franta spre tara sa natala, China. Acest lucru a dus imediat la o investigatie a politiei si demararea unei operatiuni de cautare a of.

Motivul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit

Motiv de-a dreptul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit, chiar in fata copiilor. Sotii s-au luat la cearta, duminica, dupa ce au aflat ca prezenta la vot este.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Explicatie halucinanta a unui presedinte de sectie. Care ar fi fost motivul pentru care a intarziat

Unul dintre cei 60 de presedinti de sectii care nu a ajuns la deschiderea procesului de vot are o explicatie halucinanta. Barbatul spune ca a intarziat aproape o ora sa se prezinte la datorie pentru.

Descoperire socanta in Buzau. O fetita de 12 ani a fost gasita spanzurata. Copila si-a revenit miraculos

O fetita de 12 ani din Puiesti, Buzau, a fost gasita spanzurata, sambata, 6 octombrie. Momentan, nu se inca motivul pentru care micuta a recurs la acest gest. Medicii si politistii au.

Descoperire socanta in Buzau. O fetita de 12 ani a fost gasita spanzurata

O fetita de 12 ani din Puiesti, Buzau, a fost gasita spanzurata, sambata, 6 octombrie. Momentan, nu se inca motivul pentru care micuta a recurs la acest gest. Medicii si politistii au.

Da, din pacate totul este adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de sotia celebrului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

Liviu Dragnea, mai aproape de sentinta finala: Curtea Suprema incepe judecarea apelului in dosarul in care fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

Luni incepe le inalta Curte de Casatie si Justitie judecarea apelului formulat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman in care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu ex.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )