Libnet.ro
UNICEF

00:07

Motivul pentru care Jojo si Paul Ipate nu s-au casatorit. Eu nu il iubesc pentru numele lui

B1 B1,
Motivul pentru care Jojo si Paul Ipate nu s-au casatorit. Eu nu il iubesc pentru numele lui

Dragostea pluteste in aer pentru Jojo si Paul Ipate. Cei doi sunt impreuna de sase ani de zile. Cei doi au trecut prin multe impreuna si chiar au participat la Asia Express, formand o echipa puternica. continuă pe B1

Finala campionatului este in pericol! Motivul pentru care clujenii nu vor sa mearga la Craiova

CSU Craiova CFR Cluj, partida decisiva in lupta pentru titlu, este programata in aceasta seara, de la ora 20:30. Doar ca tenisunile dintre conducerile celor doua echipe au ajuns la cel mai inalt nivel. Iar riscul ca meciul sa nu se mai dispute este din ce in ce mai mare. Sunt reprosuri de ambele .

EXCLUSIV Parcul Vacaresti, bijuteria verde din Bucuresti: Poate deveni atractia numarul 1. Motivul pentru care proiectul este blocat de ani de zile. Ministerul Mediului, reactie oficiala (GALERIE FOTO)

Parcul Natural Vacaresti, cunoscutsi sub denumirea de Delta Vacaresti sau cel mai salbatic loc din Bucuresti, estesituat la o aruncatura de bat de centrul orasului. Este rezultatul.

Motivul pentru care Elon Musk a fost invitat sa viziteze Egiptul

Egiptul l-a invitat pe Elon Musk sa viziteze monumentele sale antice, dupa ce fondatorul companiilor.

Motivul pentru care fostul rege Juan Carlos paraseste Spania

Casa regala de la Madrid a anuntat ca fostul rege Juan Carlos a decis sa paraseasca Spania, din caus.

Motivul pentru care Gica Hagi s-a retras din functia de manager general de la Viitorul

Una dintre cele mai importante stiri ale week-end-ului recent incheiat a fost anuntul surprinzator facut de Gica Hagi: a decis sa renunte la functia de manager general la Viitorul, formatie pe care o si patroneaza de altfel. Gica Popescu, presedinte al gruparii din Liga 1, a precizat motivul pentru care fostul decar al Romaniei a ajuns la aceasta decizie.

Adevaratul motiv pentru care Simona Halep s-a inscris la US Open. Ce se intampla cu turneul american

Simona Halep a surprins pe toata lumea luni, cand a decis sa se inscrie pentru US Open 2020. Desi anuntase in mai multe randuri ca va evita o calatorie in SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. A fost un anunt care le-a dat sperante fanilor ca o vor vedea la Flushing Meadows. Dar lucrurile sunt .

Motivul pentru care autoritatile Buzaului nu recurg deocamdata la inchiderea teraselor dupa ora 23.00

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau s-a reunit luni, 3 august 2020, in sedinta extraordinara pentru pentru stabilirea unor masuri suplimentare care sa impiedice raspandirea coronavirusului. Una dintre deciziile discutate a fost cea a inchiderii teraselor, cluburilor si barurilor, pe timpul noptii.

Ludovic Orban: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim altele mai drastice. Am avut zeci de mii de romani, fie bolnavi, fie contacti, pentru care n-am putut sa dispunem nicio masura (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a comentat situatia epidemiologica din Romania, unde pentru a 12-a zi la rand au fost anuntate peste 1. 000 de cazuri noi de COVID-19, si asubliniat ca numarul de.

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care instituie masura carantinarii

Institutul National de Sanatate Publica INSP) din Romania a actualizat lista statelor cuprinse in asa-numita zona galbena, iar toate persoanele care vin din acestea trebuie sa stea 14 zile in.

Romania a actualizat lista cu tarile din zona galbena, pentru care cere carantina de 14 zile

Institutul National pentru Sanatate Publica a publicat lista actualizata a tarilor pe care Romania le considera din zona galbena. Cetatenii care vin din aceste tari trebuie sa stea in carantina timp de 14 zile la sosirea in Romania. Masura intra in vigoare de luni, 3 august, conform Digi24.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )