Libnet.ro
UNICEF

22:15

Motivul pentru care ungurii nu vor mai participa la Eurovision 2020. Tocmai ce si-au pus toata lumea in cap!

Playtech Playtech,
Motivul pentru care ungurii nu vor mai participa la Eurovision 2020. Tocmai ce si-au pus toata lumea in cap!

La Concursul Eurovision 2020 de la Rotterdam va fi prima data cand Ungaria nu va concura din 2010, tara concurand de 19 ori din 1993. Care este motivul pentru care ungurii si-au pis lumea in cap si nu participa la Eurovision 2020 O sursa de la MTVA, radiodifuzorul national, a declarat pentru The Guardian ca . continuă pe Playtech

Nimeni nu stie asta. Motivul pentru care Raluca Badulescu poarta peruca aproape mereu

Raluca Badulescu, jurata de la Bravo, ai Stil, este cunoscuta drept o persoana extrovertita, lucru care se reflecta si in modul in care se imbraca. De multi ani, are propriul trademark, reprezentat prin nelipsitele unghii rosii, bijuteriile in culoare aurie, iar de ceva vreme si diferitele peruci cu care apare peste tot. De ce le .

Motivul pentru care Nicolae Ceausescu n-a putut divorta niciodata de Elena Ceausescu

Elena si Nicolae Ceausescu s-au cunoscut in 1939, in Ferentari, pe strada Veseliei. Cei doi s-au vazut la o petrecere organizata cu ocazia zilei de 1 mai.

Motivul pentru care a participat Klaus Iohannis la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei

Presedintele Klaus Iohannis explica prezenta sa la marsul de comemorare a Eroilor Revolutiei prin d.

Cum arata vila lui Liviu Varciu, pentru care s-a imprumutat 50.000 de euro de la Nea Marin. Nu s-a uitat la bani inainte de Craciun

Liviu Varciu si-a decorat vila pentru a fi in spiritul sarbatorilor de iarna si nu s-a uitat la bani cand a venit vorba de ornamente. Si-a impodobit casa impunatoare de la un capat la altul si nu a uitat nici de gard. Locuinta l-a costat pe Varciu 200. 000 de euro, dintre care 50. 000 au fost .

L-au prins cu mata-n sac! Motivul caraghios pentru care un ambasador si-a dat demisia

Prins in flagrant cand incerca sa fure o biografie a lui Casanova in cea mai celebra librarie din Bu.

Concertul organizat de Institutul Revolutiei condus de Iliescu si Voiculescu a fost anulat, dupa ce a fost contestat de mai multe ONG-uri, iar Trupa Vunk si Andra au anuntat ca nu mai participa

Concertul organizat pe 22 decembrie de Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, a fost anulat, informeaza Digi24, dupa ce vineri seara Trupa VUNK si Andra au anuntat ca nu mai participa. Mai multe organizatii civice au protestat vineri fata de organizarea evenimentului din Piata George Enescu unde au murit romani in decembrie 1989, sustinand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora si solicita anularea acestuia.

VUNK anunta ca nu mai participa la concertul organizat de Institutul Revolutiei condus de Iliescu si Voiculescu

Trupa VUNK care figura pe afisul concertului organizat pe 22 decembrie de Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, a anuntat vineri seara ca se retrage de la eveniment.

Salata de boeuf: iata care este secretul pentru cel mai bun platou de sarbatori! Invitatii nu se vor mai satura

Craciunul este aproape, iar gospodinele se intrec in a pune pe masa cele mai bune bucate traditionale, preparate in casa. Unul dintre ele este, fara doar si poate, salata de boeuf, nelipsita de pe mesele romanilor. Salata de boeuf are insa secretele ei, asadar, daca vrei sa iti surprinzi invitatii, ar trebui sa stii cum .

Care sunt cei mai bogati 10 oameni ai lumii la final de 2019: averea lor totala este de 3 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei

Cu cateva zile inainte de finalul anului 2019, cei mai bogati 10 oameni ai lumii, conform clasamentului Forbes, au o avere totala estimata de peste 3 ori mai mare decat produsul intern brut al Romaniei in 2018.

Avertisment pentru soferi. Multi fac aceasta greseala banala, pentru care risca amenzi usturatoare

Chiar daca ai in portbagaj trusa medicala si extinctorul de incendiu care sunt obligatorii, tot risti sa iei amenda in anumite conditii. Este o situatie penibila. multi soferi pot sa ajunga in aceasta situatie pentru ca acele obiecte sunt ultimele la care te gandesti. Avertisment pentru soferi Marea majoritate a soferilor tin la masina lor, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )