Libnet.ro
UNICEF

17:15

Muzeul Antipa organizeaza cel mai mare congres de zoologie din Europa de Est.

România Liberă România Liberă,
Muzeul Antipa organizeaza cel mai mare congres de zoologie din Europa de Est.

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa organizeaza, la Bucuresti, in perioada 20-23 noiembrie, cel de-al cincilea Congres Anual de Zoologie al Muzeului CZGA 2013). Congresul va reuni peste 200 de cercetatori din Europa, Asia si Africa si aduce in discutie o tema noua: entomologie criminalistica, stiinta care studiaza insectele de pe cadavre, pentru a determina intervalul post-mortem. Cercetatorii organizeaza o tombola pentru vizitatorii Muzeului Antipa, cu ajutorul careia isi . continuă pe România Liberă

Muzeul Antipa organizeaza cel mai mare congres de zoologie din Europa de Est

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, in parteneriat cu Academia Romana si Universitatea din Bucuresti, organizeaza, la Bucuresti, cel de-al cincilea Congres Anual de Zoologie al Muzeului Grigore.

Premierul prezinta bugetul: in 2014 vom avea cel mai mare PIB dupa Revolutie.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Produsul Intern Brut al Romaniei din 2014 va fi cel mai mare dupa Revolutie. Am construit bugetul in discutiile cu FMI de la o prognoza de crestere de 1. 6 care a fost rectificata pana la 2. Ultimele date arata o crestere de 2. 7, cea mai mare crestere din ultimii ani. Aceasta crestere nu a fost realizata datorita Agriculturii. Agricultura a contribuit doar cu 1% din aceasta crestere. Inchidem o perioada de scadere a Romaniei. In 2014 vom avea cel .

Cel mai mare diamant portocaliu, vandut pe 36 milioane de dolari

Un diamant portocaliu de 14,82 de carate, cel mai mare de acest fel gasit vreodata, a fost vandut in 12 noiembrie, la o licitatie desfasurata in Geneva, pe un pret record de 32,6 milioane de franci elvetieni 36 de milioane de dolari).

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, vandut la licitatie cu 35,5 milioane dolari

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, de 14,82 carate, a fost vandut la o licitatie la Geneva pentru 35,54 milioane dolari, potrivit AFP. Barbatul care a cumparat diamantul a parasit sala imediat, in apla.

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015, urmand ca in urmatoarele doua decenii sa se apropie de independenta energetica, datorita exploatarii zacamintelor de sist, potrivit Agentiei Internationale pentru Energie AIE), transmite Bloomberg.

SUA vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015

Statele Unite vor devansa Rusia si vor deveni cel mai mare producator de petrol din lume pana in 2015. Iar in urmatorii 20 de ani SUA se vor apropia de independenta energetica, datorita exploatarii zacaminte.

VIDEO: Cum arata cel mai mare viaduct construit in Romania, pe autostrada Sibiu-Nadlac

Autostrada Sibiu-Nadlac va avea, la cativa km de orasul Sibiu, cel mai mare viaduct construit in Romania, cu o lungime de un km si o inaltime de peste 70 de metri, precum si primul tunel de autostrada cu o lungime de aproximativ 400 de metri, scrie.

Cati bani baga Immochan in cel mai mare centru comercial din Transilvania

Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput luni, la Brasov, constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde 130 de magazine, 6. 000 de metri patrati pentru spatii de agrement si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania.

Cum a devenit un fond american cel mai mare creditor al Ucrainei

Fondul american Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor al Ucrainei, dupa ce a acumulat titluri de stat cu o valoare nominala de 5 miliarde dolari, adoca 20% din obligatiunile guvernamentale ucrainiene aflate in circulatie pe plan extern,.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )