Libnet.ro
UNICEF

20:30

nchisoare pe viata pentru o tnara din Londra care voia sa comita un atentat

Hotnews Hotnews,
 nchisoare pe viata pentru o tnara din Londra care voia sa comita un atentat

O femeie de 22 de ani a fost condamnata vineri, la Londra, la inchisoare pe viata pentru planificarea unui atentat la British Museum, un proiect in care au fost implicate de asemenea mama sa si sora mai mica, transmiteAgerpres, care citeaza AFP. continuă pe Hotnews

Unilever se delisteaza de la Bursa din Londra

Grupul anglo-olandez Unilever a anuntat, ieri, ca este extrem de putin probabil sa ramana in indicele FTSE 100 al Bursei din Londra, dupa ce va renunta la structura sa duala si isi va muta sediul de la Londra la Rotterdam Olanda), transmite Reuters, conform Agerpres.

Experienta terifianta pentru o tanara din Iasi, care a fost la un pas de a fi strivita de tren. Ulterior, medicii i-au dat o veste socanta

O tanara de 26 de ani din Iasi a avut parte e o experienta infioratoare. A fost la un pas sa fie strivita de tren intr-un incident care s-a produs marti seara in localitatea Halaucesti. Tanara.

Londra: Tanara condamnata la inchisoare pe viata pentru ca a vrut sa comita un atentat (FOTO)

Rizlaine Boular, o femeie de 22 de ani a fost condamnata la inchisoare pe viata in Londra pentru planificarea unui atentat la British Museum. Tanara planuise, dupa ce a fost impiedicata de politie sa se.

A dat examenul pentru permisul auto, iar la un moment dat a sarit sa-l bata pe politistul examinator. Ce se intamplase

Un barbat din Iasi care dadea examenul pentru permisul auto a sarit sa-l bata pe politistul examinator, in trafic, miercuri la pranz. Atat candidatul furios cat si politistul examinator au.

Veste de ULTIMA ORA pentru soferii din Romania: Cum poti cumpara o DACIA LOGAN cu doar 1.000 de euro!

Veste buna pentru soferii care sunt in cautarea unei masini noi la un pret redus. Licitatiile organizate de ANAF sunt o oportunitate in acest sens. Oferta de luna aceasta e o Dacia Logan. Un automobil marca.

Niculae Badalau se delimiteaza de vocile din PSD care il ameninta pe Iohannis: Eu nu sunt pentru suspendarea presedintelui (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca nu sustine ideea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta nu va semna decretul de.

Ministrul Educatiei: Lucram la un proiect gigant, de 400 milioane de euro, cu burse pentru elevii din rural cu prezenta la scoala si stimularea profesorilor de excelenta sa predea la tara

Ministerul Educatiei lucreaza la un proiect gigant, in valoare de aproximativ 400 de milioane de euro, adresat scolilor si elevilor din mediul rural, unde rata de parasire si de abandon atinge 25%. Anuntul a fost facut de ministrul Valentin Popa, care a precizat ca jumatate din suma se va duce, sub forma de burse, la elevii cu o prezenta de peste 80% la scoala. O alta componenta a proiectului prevede sustinerea financiara a profesorilor de excelenta sa primeasca ore in regim de plata cu ora in scolile din mediul rural.

Sfaturi pentru antreprenorii din industria de fashion. Care e formula succesului unui business?

Un antreprenor care vrea sa isi dezvolte un business in industria de fashion trebuie sa fie capabil sa se adapteze schimbarilor, sa invete sa se reinventeze intr-o piata din ce in ce mai diversificata, a declarat Otilia Brailoiu, fashion designer, la.

Iohannis: Romnia a redus din decalajul care o separa de Europa de Vest n ultimii 15 ani, dar trebuie sa investim n tehnologiile viitorului

Romania a redus din decalajul economic si social care o separa de europa de Vest in ultimii 15 ani, dar pentru a reusi sa se separe de grupul statelor care au economii cu venituri medii, tara noastra trebuie sa investeasca in tehnologiile viitorului, a declarat presedintele Klaus Iohannis, citat de news. ro. El a adaugat ca parcurile stiintifice reprezinta un ecosistem propice pentru o astfel de dezvoltare, in conditiile in care cercetarea este indispensabla oricarei strategii de crestere economica sustenabila.

UPDATE SUA impun tarife vamale de 25% pentru importuri din China n valoare de 50 miliarde dolari / China replica prin represalii echivalente si cere o actiune colectiva

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri impunerea de taxe vamale de 25% pentru importuri chinezesti in valoare de 50 de miliarde de dolari, continand tehnologii foarte importante in plan industrial, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )