Libnet.ro
UNICEF

17:15

Negociatorul britanic al Brexitului, David Frost, afectat de noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Negociatorul britanic al Brexitului, David Frost, afectat de noul coronavirus

Negociatorul britanic in discutiile cu privire la relatia post-Brexit cu Bruxellesul, David Frost, s-a izolat, dupa ce a prezentat simptome usoare ale unei posibile infectii cu noul coronavirus, a anuntat vineri Downing Street, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Negociatorul britanic al Brexitului David Frost, afectat de coronavirus, la o zi dupa depistarea pozitiva a lui Michel Barnier

Dupa ce negociatorul Uniunii Europene pentruBrexit, Michel Barnier, a fost, joi, testat pozitiv pentru Covid-19 Detalii AICI), si negociatorul britanic in aceste discutii post-Brexit a fost afectat de.

Coronavirus: Dupa Michel Barnier, si negociatorul britanic pentru Brexit este afectat

Negociatorul Marii Britanii in discutiile post-Brexit cu Buxelles-ul, David Frost, s-a izolat dupa ce a prezentat simptome usoare ale unei posibile infectii cu noul coronavirus, a anuntat vineri Downing Street, potrivit Agerpres.

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus. Tara ar putea deveni noul focar al pandemiei

India a inceput sa stampileze pe maini oamenii care sunt banuiti ca au noul coronavirus iar cei care nu respecta regulile de carantina sunt arestati Carantina acasa este mesajul care apare.

14 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 260 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri seara la 260 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 14 de cazuri noi. Reamintim ca miercuri dimineata fusesera confirmate 29 de cazuri de infectie cu noul tip de coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 7 in Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj, au anuntat autoritatile.

Adevarul despre mutatiile suferite de noul coronavirus. Ce subtip este activ in Romania

Multi romani se intreaba in aceste zile daca noul coronavirus are o varianta mai blanda si una agresiva, in contextul evolutiei diferite, de la caz la caz, a bolii cu COVID 19.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

Republica Moldova a ajuns la 66 de persoane contaminate cu noul coronavirus. Presedintele Dodon crede ca pot fi cateva sute de cazuri in urmatoarele doua saptamani

Un numar de 66 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova, cu 17 pacienti depistati doar vineri. Dintre persoanele testate pozitiv vineri, 12 sunt cu transmitere locale,.

Trei cetateni romani au murit in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. MAE: Cati romani au fost confirmati pozitiv in strainatate

Trei cetateni romani au decedat in Italia dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre doua surori, in etate, si un barbat, potrivit Digi 24.

Oficial maghiar, apropiat de Viktor Orban: Numarul real al persoanelor infectate cu noul coronavirus in Ungaria ar putea fi de pana la 10 sau 15 ori mai mare

Tot mai multe voci trag semnalul de alarma ca in tarile afectate de noul coronavirus numarul real al imbolnavirilor este mult mai mare decat cel raportat, bazat pe aplicarea kiturilor de testare. Astfel,.

Printul Albert de Monaco, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Albert al II-lea, Printul Suveran de Monaco, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, au anuntat reprezentantii palatului, joi dupa-amiaza, potrivit Euronews. in varsta de 62 de ani, conducatorul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )