Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nelu Tataru, despre testarea bucurestenilor: Ministerul Sanatatii nu isi asuma.

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru, despre testarea bucurestenilor: Ministerul Sanatatii nu isi asuma.

Noul ministru al sanatatii, Nelu Tataru, declara intr-un interviu pentru Digi24 ca studiul care pres. continuă pe România Liberă

Nelu Tataru, despre testarea bucurestenilor: Ministerul Sanatatii nu isi asuma. Testarea in masa, fara noima

Proiectul care presupune testarea unui esantion al populatiei Bucurestiului nu este asumat de Ministerul Sanatatii, ci de Primaria Capitalei si de Institutul Matei Bals si nu are deocamdata avizul ministerului, a declarat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a tinut sa se distanteze de metoda de testare folosita in acest studiu epidemiologic.

Nelu Tataru: Testarea pentru coronavirus in Bucuresti, in masura in care si-o asuma Primaria Capitalei Testare in masa, fara noima

Proiectul care presupune testarea unui esantion al populatiei Bucurestiului nu este asumat de Ministerul Sanatatii, ci de Primaria Capitalei si de Institutul Matei Bals si nu are deocamdata avizul ministerului, a declarat pentru Digi 24 ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a tinut sa se distanteze de metoda de testare folosita in acest studiu epidemiologic.

Radu Banciu, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Cum vom afla cine sunt cei care isi vor dona organismul stiintei? in fata blocului se vor crea niste cozi ca pe vremea lui nea Nicu (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre initiativa ca peste 10. 000 de bucuresteni sa fie testati pentru infectia cu noul coronavirus. Ati auzit ce se pune la cale la.

Alexandru Rafila, despre testarea bucurestenilor pentru COVID-19: Studiul trebuie facut in coordonare cu institutiile responsabile. Eu l-as face, dar nu chiar acum (VIDEO)

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, referitor la testarea a peste 10. 000 de.

CORONAVIRUS |Adrian Streinu Cercel, despre testarea bucurestenilor: Problema mea, ca medic, nu este sa stau sa astept in spital sa vina pacientii, ci sa ma duc spre comunitate ca sa reduc posibilitate de infectare

Medicul Adrian Streinul Cercel, managerul Institului Matei Bals, a explicat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, de ce s-a luat decizia testarii a peste 10. 000 de bucuresteni pentru.

Ministrul Sanatatii: Testarea bucurestenilor pentru infectia cu Coronavirus poate fi realizata daca si-o asuma Primaria

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca ministerul sau nu va cheltui bani pentru testarea pe un esantion din Bucuresti pe care intentioneaza sa o deruleze in Primaria Capitalei impreuna cu Institutul de Boli Infectioase 039;Matei Bals039; si.

Nelu Tataru, dupa ce a fost propus ministru al Sanatatii: Sustin testarea in functie de o ancheta epidemiologica largita

Secretarul de stat Nelu Tataru, propunerea premierului Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, a facut o prima declaratie cu privire la testarea in masa pentru coronavirus, dupa aflarea vestii referitoare la demisia lui Victor Costache.

VIDEO Iohannis a semnat decretul: Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Azi depune juramantul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii, dupa demisia lui Victor Costache. Nelu Tataru va depune juramantul la ora 17. 00, apoi va participa la sedinta de guvern.

Cine este Nelu Tataru, propus pentru functia de ministru al Sanatatii

Secretarul de stat Nelu Tataru ar putea fi numit ministru al Sanatatii, dupa ce medicul Victor Costache a demisionat, joi, de la conducerea acestei institutii, in plina pandemie de coronavirus.

Cine este Nelu Tataru, propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii: chirurg si presedintele PNL Vaslui

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, 26 martie, ca va inainta presedintelui Romaniei o noua propunere pentru functia de ministru al Sanatatii, in persoana secretarului de stat Nelu Tataru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )