Libnet.ro
UNICEF

10:16

Nelu Tataru: Testarea pentru coronavirus in Bucuresti, in masura in care si-o asuma Primaria Capitalei Testare in masa, fara noima

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Testarea pentru coronavirus in Bucuresti, in masura in care si-o asuma Primaria Capitalei Testare in masa, fara noima

Proiectul care presupune testarea unui esantion al populatiei Bucurestiului nu este asumat de Ministerul Sanatatii, ci de Primaria Capitalei si de Institutul Matei Bals si nu are deocamdata avizul ministerului, a declarat pentru Digi 24 ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a tinut sa se distanteze de metoda de testare folosita in acest studiu epidemiologic. continuă pe Hotnews

Nelu Tataru: Testarea persoanelor din Bucuresti va incepe cu personalul medical

Aplicarea testelor pentru noul coronavirus va incepe cu Bucurestiul si se va face in mai multe etape, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Acesta a subliniat ca va avea.

Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10.000 de oameni La Suceava a fost un conglomerat de nereguli

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti, a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Echiparea spitalelor cu tot ce inseamna logistica, aparatura, ventilatoare si resursa umana, pentru a face fata pandemiei de coronavirus este prioritatea lui Nelu Tataru la inceputul mandatului, spune noul ministru al Sanatatii. El marturiseste ca a gasit la spitalul din Suceava, unde 170 de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, un conglomerat de nereguli.

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus 10.000 de oameni

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii.

Cine este Nelu Tataru, propus pentru functia de ministru al Sanatatii

Secretarul de stat Nelu Tataru ar putea fi numit ministru al Sanatatii, dupa ce medicul Victor Costache a demisionat, joi, de la conducerea acestei institutii, in plina pandemie de coronavirus.

Cine este Nelu Tataru, propunerea pentru functia de ministru al Sanatatii: chirurg si presedintele PNL Vaslui

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi, 26 martie, ca va inainta presedintelui Romaniei o noua propunere pentru functia de ministru al Sanatatii, in persoana secretarului de stat Nelu Tataru.

Colegiul Medicilor solicita ca toti pacientii din spitale sa fie testati pentru coronavirus

Colegiul Medicilor din Romania solicita ca pentru fiecare pacient admis in spitale sa se efectueze testarea pentru coronavirus, indiferent daca se incadreaza sau nu in definitia de caz, pentru ca de acum transmiterea este comunitara.

Nelu Tataru, dupa ce a fost propus ministru al Sanatatii: Sustin testarea in functie de o ancheta epidemiologica largita

Secretarul de stat Nelu Tataru, propunerea premierului Ludovic Orban pentru functia de ministru al Sanatatii, a facut o prima declaratie cu privire la testarea in masa pentru coronavirus, dupa aflarea vestii referitoare la demisia lui Victor Costache.

Nelu Tataru, despre testarea bucurestenilor: Ministerul Sanatatii nu isi asuma.

Noul ministru al sanatatii, Nelu Tataru, declara intr-un interviu pentru Digi24 ca studiul care pres.

Nelu Tataru: Personalul medical va avea intaietate la testare. Urmeaza cazuri severe!

Personalul medical va fi testat cu prioritate pentru a vedea daca s-a infectat cu coronavirus, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a subliniat ca vor veni saptamani si mai grele si vor aparea cazuri critice.

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )