Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nelu Tataru: Personalul medical va avea intaietate la testare. Urmeaza cazuri severe!

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Personalul medical va avea intaietate la testare. Urmeaza cazuri severe!

Personalul medical va fi testat cu prioritate pentru a vedea daca s-a infectat cu coronavirus, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a subliniat ca vor veni saptamani si mai grele si vor aparea cazuri critice. continuă pe Antena3

Nelu Tataru: Vom asigura aparatura si echipamentele de protectie, iar medicii vor avea intaietate la testare. Vor veni saptamani si mai grele

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, vineri, ca personalul medical va fi testat cu prioritate pentru a vedea daca s-a infectat cu coronavirus, subliniind ca vor veni saptamani si mai grele si vor aparea cazuri critice.

Nelu Tataru: Testarea persoanelor din Bucuresti va incepe cu personalul medical

Aplicarea testelor pentru noul coronavirus va incepe cu Bucurestiul si se va face in mai multe etape, a declarat secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru. Acesta a subliniat ca va avea.

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Premierul Orban, intalnire de lucru cu noul ministru al Sanatatii, vineri dimineata. Nelu Tataru: Siguranta personalului medical, principala arma. Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban are o intalnire de lucru, vineri dimineata, cu noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru. La intrarea in minister, prim-ministrul Romaniei a reiterat ca nu el la demis pe Victor.

Ludovic Orban: Vineri dimineata voi avea o discutie cu Nelu Tataru pentru a adopta un nou set de masuri in domeniul sanatatii

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a spus, in cadrul sedintei de guvern de joi dupa-amiaza, ca ii multumeste lui Victor Costache pentru activitatea pe care a desfasurat-o in fruntea Ministerului Sanatatii pana acum si lui Nelu Tataru pentru responsabilitatea pe care si-a asumat-o, prin preluarea acestei functii.

Nelu Tataru, catre membrii Guvernului: Este un moment greu. Pentru a nu avea alta Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastra (VIDEO)

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern ca trebuie luate masuri pentru ca situatia de la Suceava, unde infectiile cu coronavirus s-au raspandit alarmant,.

Nelu Tataru in sedinta de Guvern: Pentru a nu avea o alta Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastra

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, joi, membrilor Guvernului ca, pentru a nu avea in tara o alta Suceava, conteaza pe ajutorul lor, astfel incat situatiile asemanatoare inregistrate la alte spitale din tara in contextul pandemiei.

Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10.000 de oameni La Suceava a fost un conglomerat de nereguli

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti, a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Echiparea spitalelor cu tot ce inseamna logistica, aparatura, ventilatoare si resursa umana, pentru a face fata pandemiei de coronavirus este prioritatea lui Nelu Tataru la inceputul mandatului, spune noul ministru al Sanatatii. El marturiseste ca a gasit la spitalul din Suceava, unde 170 de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, un conglomerat de nereguli.

Nelu Tataru sustine ca in Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus 10.000 de oameni

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii.

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )