Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nicolae Manolesu ramane la carma Uniunii Scriitorilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Nicolae Manolesu ramane la carma Uniunii Scriitorilor din Romania

Criticul Nicolae Manolescu a fost ales, luni, presedinte al Uniunii Scriitorilor din Romania USR), pentru a treia oara consecutiv. Daca presedintele uniunii se declara onorat ca a fost reales in functia pe care o detine din 2005, contracandidatul sau, Dan Mircea Cipariu ramane sceptic cu privire la schimbarile ce vor urma. continuă pe Adevărul

Criticul literar Nicolae Manolescu, ales pentru a treia oara consecutiv presedintele Uniunii Scriitorilor din Romania

Criticiul Nicolae Manonescu a fost ales, luni, pentru a treia oara consecutiv, presedinte alUniunii Scriitorilor dinRomania USR), adunand 705 voturi, fata de cele 196 voturi ale contracandidatului.

Nicolae Manolescu, reales presedinte al Uniunii Scriitorilor, pentru a treia oara.

Criticul Nicolae Manolescu a fost ales, luni, presedinte al Uniunii Scriitorilor din Romania USR), pentru a treia oara consecutiv, informeaza Mediafax.

intr-o COMUNA din Romania se intampla un lucru EXTRAORDINAR. Ar trebui luata ca model de intreaga tara

Incredibil, dar adevarat. O comuna din Romania are doar cativa someri. Asta pentru ca multi sateni si-au deschis intreprinderi si fabrici unde munceste majoritatea oamenilor din comuna. Ei spun ca au in.

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a.

Reportaj RTL: Traficul de carne vie pleaca din Romania

Romania este unul dintre cele mai importante puncte de tranzit pentru traficul de persoane in Uniunea Europeana. Asta sustine un reportaj al unor jurnalisti germani. Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza.

Cele mai povestite filme din Romania.

Film auzit. Pare un non-sens? Nici pomeneala. Sunt productii carora li s-a adaugat pe coloana sonora un fisier special, continand descrierea peisajelor, faptelor, sentimentelor. Tot ce nu se aude intre dialogurile personajelor. Filmele pot fi astfel accesibile si nevazatorilor. La noi sunt deja 20 de pelicule prelucrate in acest mod. Datorita efortului unei asociatii din Focsani. Ce-ati zice sa facem un mic exercitiu? Asezati-va comod in fotoliu si inchideti ochii. Veti auzi un film.

Ford recheama in service Mondeo, S-MAX si Galaxy din Romania pentru posibile scurgeri de motorina

Ford Romania a initiat o campanie de rechemare in service pentru 13 automobile Mondeo, S-MAX si Galaxy, toate echipate cu motoare turbo diesel de 2,2 litri, deoarece pot aparea scurgeri de carburant pe la injectoare si, in cazuri extreme, se poate ajunge chiar la incendii.

Concentrare in piata de publicitate din Romania.

La scurta vreme dupa ce Grupul Publicis a anuntat semnarea acordului final pentru preluarea a 51% din capitalul a cinci agentii afiliate Leo BurnettTarget, Starcom MediaVest Group, Optimedia,The Practice si iLeo), patru top manageri ai grupului au facut publice cateva detalii despre viitoarea tranzactie si consecintele ei. Plecand de la metafora folosita de Stefan Iordache CEO Leo Burnett Target, Starcom MediaVest Group, The Practice si iLeo) pentru a defini miscarea strategica .

Reactia Comisiei Europene la scandalul din Romania: Situatia DNA va fi reflectata in ...

Situatia Directiei Nationale Anticoruptie va fi reflectata in raportul MCV care urmeaza sa fie publicat in luna decembrie, a declarat, vineri, pentru Mediafax, Mark Gray, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene. Situatia DNA va fi reflectata, ca de obicei, in urmatorul raport MCV, dar nu comentam numirile individuale, a precizat Gray, referindu-se la procesul de numire a inlocuitorilor procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru. Citeste si Reactia SUA la scandalul din justitie: Este .

Ea este cea mai SEXY studenta din Romania. I-a innebunit pe profesori cand a aparut asa la ore

In Timisoara aceasta tanara bruneta, care a dat Bacalaureatul in aceasta vara, se bucura de o popularitate iesita din comun. Cand era eleva, toti o considerau cea mai frumoasa din liceu, iar pe pagina ei.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )