Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nicusor Dan: Proiectul privind stimulentul pentru donarea de plasma este ilegal si va inceta. incurajezi oameni care nu sunt neaparat sinceri si pot sa-i puna in pericol pe ceilalti

B1 B1,
Nicusor Dan: Proiectul privind stimulentul pentru donarea de plasma este ilegal si va inceta. incurajezi oameni care nu sunt neaparat sinceri si pot sa-i puna in pericol pe ceilalti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat. Nicusor Dan:. continuă pe B1

Nicusor Dan: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal si va fi stopat Firea: Acest om e de un cinism ingrozitor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat miercuri ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat. Resping ferm aceasta acuzatie si atrag atentia ca acest om este de un cinism ingrozitor si nu-i pasa absolut deloc de oameni!, a reactionat Gabriela Firea.

NICUSOR DAN: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat.

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Vestea ca Nicusor Dan a fost ales primar a adus multa speranta in casele bucurestenilor, dupa ce ierni la rand au inghetat in casele lor, fara a beneficia de apa calda si caldura. Gandul inspaimantator al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe multi cetateni sa faca poteca spre sectiile de votare pentru a incerca .

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

NICUSOR DAN: Proiectul privind stimularea financiara a donatorilor de sange si plasma e ilegal si va fi stopat

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi ca proiectul privind stimularea financiara a celor care doneaza sange si plasma este ilegal, astfel ca el va fi stopat.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

NICUSOR DAN: Vom colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata sau soseaua de centura

Nicusor Dan, candidat la functia de primar general al Capitalei, sustinut de PNL si USR PLUS, a declarat duminica seara ca viitoarea administratie a municipiului Bucuresti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafata, soseaua de centura sau centura verde a Capitalei, conform Agerpres.

Violeta Alexandru, dupa victoria lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: in campania pentru alegerile locale 2020 de la nivelul intregii tari, batalia de la Bucuresti a fost crunta

Ministrul Muncii si presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a reactionat pe Facebook, dupa rezultatele obtinute de Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Violeta Alexandru a vorbit in mesajul de pe.

Nicusor Dan, despre proiectul metroului de suprafata: Pe fonduri europene si gata pana la sfarsitul mandatului

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca intentioneaza sa acceseze fonduri europene, prin Programul Operational Regional, pentru realizarea unor mai proiecte de care Bucurestiul are nevoie cum ar fi metroul de suprafata, sau reabilitarea sinelor de tramvai.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )