Libnet.ro
UNICEF

15:30

Nicusor Dan: Continuam sa platim datorii. Saptamana trecuta am achitat doua facturi din martie 2019

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: Continuam sa platim datorii. Saptamana trecuta am achitat doua facturi din martie 2019

Primarul general Nicusor Dan a anuntat ca saptamana trecuta au fost achitate doua facturi din martie 2019, legate de datoriile Primariei Municipiului Bucuresti. Edilul da asigurari relatia autoritatilor cutoti cei care mai au inca de recuperat bani, pentru diverse servicii si lucrari deja executate, este una corecta. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: Pare incredibil, dar inca platim datorii de acum doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a precizat luni ca e ca actuala administratie inca platestedatorii de acumdoi ani, lasate de fosta administratie a Bucurestiului. Continuam sa.

NICUSOR DAN: Pare incredibil, dar inca platim datorii de acum doi ani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a scris luni un mesaj in care sustine ca actuala administratie plateste datorii din urma cu doi ani, lasate de fosta administratie a Bucurestiului.

NICUSOR DAN: Bucuresti va avea in doi ani o harta geospatiala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca Municipiul Bucuresti ar urma sa aiba in doi ani o harta geospatiala, cu o componenta supraterana si una subterana, transmite Agerpres.

Nicusor Dan, inca o lovitura dura pentru bucuresteni. Ce decizie a luat: Platesti cat arunci

Problema colectarii deseurilor din Bucuresti a devenit una cat se poate de stanjenitoare pentru o capitala a Europei, motiv pentru care, autoritatile competente anunta ca au luat atitudine in acest sens. Nicusor Dan a transmis cu putin timp in urma modalitatea care s-a dovedit a fi cea mai eficienta in acest sens. Bucurestenii nu vor .

Nicusor Dan promite harta geospatiala. Afacere sau iluminare?

In timp ce Nicusor Dan devine tot mai liberal, Cristian Ghinea e tot mai oengist. Daca exista o asem.

Nicusor Dan anunta ca, in doi ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca, in 2 ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala. Edilul general a discutat despre acest proiect, vineri, cu directorul general al Agentiei Nationale de Cadastru.

Nicusor Dan: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a anuntat vineri, la finalul unei intalniri cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, ca a propus Ministerului Educatiei ca Primaria Municipiului.

Nicusor Dan s-a intalnit cu presedintele FRR: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca s-a intalnit cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, cei doi discutand despre sportul de masa si subliniind ca s-a propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii.

MINISTRUL EDUCATIEI: Prezenta fizica in scoala nu a fost o cauza pentru infectarile de saptamana trecuta

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca, dupa prima saptamana de scoala cu prezenta fizica a elevilor si cadrelor didactice, situatia nu este una ingrijoratoare din perspectiva epidemiologica si ca rata de infectare este mult inferioara celei generale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )