Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nicusor Dan: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

B1 B1,
Nicusor Dan: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a anuntat vineri, la finalul unei intalniri cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, ca a propus Ministerului Educatiei ca Primaria Municipiului. continuă pe B1

Nicusor Dan s-a intalnit cu presedintele FRR: Am propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca s-a intalnit cu presedintele Federatiei Romane de Rugby, Alin Petrache, cei doi discutand despre sportul de masa si subliniind ca s-a propus Ministerului Educatiei preluarea cluburilor sportive scolare si a cluburilor pentru copii.

Nicusor Dan: imi doresc ca pana in vara sa preluam ELCEN, dar depindem de multe alte institutii (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat ca isi doreste ca preluarea ELCEN de catre Primaria Capitalei sa se materializeze pana in vara, insa a explicat ca municipalitatea depinde si de multe alte institutii, de.

NICUSOR DAN: Bucuresti va avea in doi ani o harta geospatiala

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca Municipiul Bucuresti ar urma sa aiba in doi ani o harta geospatiala, cu o componenta supraterana si una subterana, transmite Agerpres.

Nicusor Dan, inca o lovitura dura pentru bucuresteni. Ce decizie a luat: Platesti cat arunci

Problema colectarii deseurilor din Bucuresti a devenit una cat se poate de stanjenitoare pentru o capitala a Europei, motiv pentru care, autoritatile competente anunta ca au luat atitudine in acest sens. Nicusor Dan a transmis cu putin timp in urma modalitatea care s-a dovedit a fi cea mai eficienta in acest sens. Bucurestenii nu vor .

NICUSOR DAN: Hotararea Consiliului Local Sector 1 privind spitalele, perfect legitima

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a calificat, astazi, drept perfect juridica si perfect legitima hotararea Consiliului Local Sector 1 privind transmiterea terenurilor si cladirilor a patru spitale in administrarea acestor unitati sanitare.

Nicusor Dan anunta ca, in doi ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca, in 2 ani, Bucurestiul va avea o harta geospatiala. Edilul general a discutat despre acest proiect, vineri, cu directorul general al Agentiei Nationale de Cadastru.

Nicusor Dan: intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la co.

Nicusor Dan: Am decis sa cream o asociatie pentru colectarea si tratarea deseurilor din Bucuresti. Va functiona pe principiul platesti cat arunci

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca intreg Bucurestiul trebuie sa treaca la colectarea selectiva a deseurilor si ca o dezbatere pe acest subiect va avea loc in perioada urmatoare.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei si primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor

Primaria Capitalei impreuna cu primariile de Sector vor infiinta o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara pentru a gestiona problema deseurilor la nivelul Bucurestiului si a atrage fonduri europene, a declarat joi seara, primarul Capitalei, Nicusor Dan. Ministru Mediului, Tanczos Barna a declarat ca institutia sa va ajuta autoritatile publice locale in realizarea unor centre de depozitare pentru deseurile voluminoase.

Nicusor Dan: Vom crea o Asociatie de Dezvoltare Intercomunitara, astfel incat sa implementam strategia de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti si sa accesam bani europeni (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat crearea unei Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara ADI) care sa se ocupe implementarea strategiei de colectare si tratare a deseurilor din Bucuresti,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4036 seconds )