Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nicusor Dan a votat: Competitia asta electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan a votat: Competitia asta electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan: Am votat sa scoatem caracatita de neamuri si de interese din primaria Capitalei VIDEO

Nicusor Dan, candidat la primaria Capitalei, a declarat duminica, inainte de a vota, ca votul de azi poate deschide usa primariei pentru toti bucurestenii.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat si a dat in Gabriela Firea, actualul primar: O caracatita de interese

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a inceput. Nicusor Dan a votat si el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe sa spuna la sectia de vot, mai cu seama despre cea care sta bine in cursa pentru PMB. Alegeri locale 2020. Nicusor Dan a votat! Jigniri dure catre Firea Nicusor .

Nicusor Dan: Am votat cu sete, pentru un oras care are un potential extraordinar. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. Am votat cu sete, a spus.

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -.

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, la urne inainte de ora 7.00, cu 3 ore mai devreme fata de ora anuntata Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese Iohannis: Va invit sa mergeti la vot

Primarul Capitalei Gabriela Firea, candidat al PSD pentru un nou mandat, a votat duminica dimineata, mergand la sectia de votare chiar inainte de deschiderea urnelor, desi PSD anuntase ca va vota la ora 10. Ea a sustinut ca a votat cu gandul la toti copiii, tinerii si adultii din Bucuresti si ca oamenii trebuie sa fie pe primul loc. Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, candidat PSD la Primaria Sectorului 3, a declarat si el, dupa vot, ca a votat pentru a tine cat mai departe de banul public complicitatile dintre lumea interlopa si oamenii politici care isi doresc un portofoliu. Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a votat cu sete, spunand ca vrea sa scoata din primarie caracatita de interese si ca aceasta competitie electorala este una intre adevar si minciuna, intre cinste si coruptie. 47 Clotilde Armand: Cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga, nici in strada sau pe Facebook, ca lucrurile merg rau11. 30 Nelu Tataru: Cred ca ziua de astazi este o zi a schimbarii11. 16 Kelemen Hunor: Sa nu fim comozi, sa mergem la vot11. 11 Dan Barna a votat pentru oameni noi in politica9. 45 Ciolos: De votul de astazi depinde ce se intampla in comunitatile locale in urmatorii ani9. 30 Klaus Iohannis: Va invit pe toti sa mergeti la vot9. 10 Nicusor Dan: Am votat cu sete ca sa scoatem din PMB o caracatita de interese9. 00 Traian Basescu: E conditia obligatorie ca bucurestenii sa iasa la vot daca vor sa aiba un primar bun ca mine8. 55 Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins ca astazi bucurestenii vor alege continuitatea8. 43 Orban, la coada aproximativ 30 de minute ca sa poata vota: Am votat pentru oamenii care imi garanteaza ca pot imbunatati viata in comunitatile locale.

Nicusor Dan, apostrofat ia iesirea de la vot: Sa stiti ca nu toti barbatii fac femeile panarame! - VIDEO

Nicusor Dan candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, a venit duminica dimineata la vot impreuna cu fiica si sotia. La iesirea din sectia de votare a declarat ca a votat cu sete si a indemnat bucurestenii sa participe la vot.

Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan. Contracandidatii lui ar trebui sa se teama de asta

Astazi, 27 septembrie, bucurestenii si-au ales viitorul Primar al Capitalei, in persoana lui Nicusor Dan. Rezultatul este doecamdata partial real, pana la momentul oficializarii de catre BEC a rezultatelor alegerilor locale. Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan Nicusor Dan, candidatul PNL-USR PLUS la functia de primar al Capitalei, putina lume stie .

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

Surse. Bucurestenii s-au pierdut cu Firea: l-au votat pe Nicusor Dan. Cate procente are in fata cu doua ore inainte de final. Lupta pe viata si pe moarte la sectoare

La ora 19. 00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL - urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )