Libnet.ro
UNICEF

12:30

NICUSOR DAN: Prima actiune va fi demiterea directorului Directiei Juridice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Prima actiune va fi demiterea directorului Directiei Juridice

Nicusor Dan a anuntat ca prima decizie ca primar general va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine, insa trebuie sa fie un vot in acest sens in Consiliul General, apoi o procedura de achizitii, deci probabil rezultatele auditului vor veni in maximum 6 luni. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Prima actiune va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Vreau sa contractam o companie care sa faca un audit la Primaria Generala

Nicusor Dan a anuntat ca prima decizie ca primar general va fi demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine, insa trebuie sa fie un vot in acest sens in Consiliul General, apoi o procedura de achizitii, deci probabil rezultatele auditului vor veni in maximum 6 luni.

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca il va demite pe directorului Directiei Juridice din cadrul Primariei Bucuresti (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei,Nicusor Dan a declaratluni seara, pe B1TV, ca prima decizie pe care o va lua in momentul in care va prelua functia,va fi demiterea directorului Directiei Juridice din.

Nicusor Dan a anuntat prima demitere pe care o face in calitate de primar general

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni care va fi prima sa decizie ca primar general. Este vorba despre demiterea directorului Directiei Juridice. Acesta a adaugat ca doreste sa fi contractata o companie care sa faca audit la Primaria Generala si institutiile din subordine.

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Nicusor Dan: in prima saptamana dupa investire voi prezenta situatia financiara a PMB; va fi realizat un audit

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni, la B1 TV, ca in termen de o saptamana de la investire intentioneaza sa prezinte situatia financiara a Primariei, iar in decurs de cateva luni va fi realizat un audit, potrivit Agerpres.

Primul lucru pe care-l face Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Anuntul noului primar

Luni 28 septembrie, Nicusor Dan a confirmat la B1 TV, ca il va demite pe Adrian Iordache, directorul Directiei Juridice din cadrul Primariei Capitalei. Noul primar general a vorbit si despre modul in care va incerca sa rezolve problema termoficarii. Primul lucru pe care il va face Nicusor Dan la Primaria Capitalei in privinta lui .

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan: Bucurestiul este un faliment financiar. Primul lucru pe care-l va face in calitate de primar

Nicusor Dan a oferit o prima reactie pentru B1 TV, in urma succesului de rasunet in fata Gabrielei Firea, pentru Primaria Bucuresti, la Alegerile Locale 2020. Un moment esential in campanie a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )