Libnet.ro
UNICEF

12:30

Victoria si realismul: Va da drumul Nicusor Dan la apa calda ?

Hotnews Hotnews,
 Victoria si realismul: Va da drumul Nicusor Dan la apa calda ?

Nicusor Dan este noul primar general al Bucurestiului. Este o victorie asteptata de 12 ani, insa dincolo de euforia momentului, greul abia acum incepe. Dupa 12 ani de administratie PSD, Bucurestiul este in colaps, si oricat ne-am dori ca lucrurile sa se schimbe repede, sa avem peste noapte apa calda, caldura, sa nu mai stam blocati in trafic, sa respiram aer curat acest lucru nu se va intampla. Este nevoie de cel putin 8 ani ca aceste probleme sa fie rezolvate la un nivel decent. continuă pe Hotnews

Mihai Sora, dupa exit-polluri: A venit apa calda

Cunoscutul filosof Mihai Sora, un personaj emblematic al Romaniei ultimilor ani, a caracterizat succint pe Facebook victoria lui Nicusor Dan in Capitala: A venit apa calda.

Nicusor Dan recunoaste ca nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitala, in ziua in care 130 de blocuri au fost lasate fara apa calda

Nicusor Dan a vorbit, astazi, la un post de televiziune despre problema lipsei apei calde in multe zone din Bucuresti chiar in momentul in care Compania Termoenergetica fostul Radet) informa zeci de mii de locuitori din partea de est a orasului ca nu vor avea apa calda, din cauza unei avarii majore.

Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit si Primaria inchisa, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o acuza pe Gabriela Firea, primarul in functie, ca revarsa rauri de minciuni, inventii absurde si elucubratii. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, iar despre mine puteti afla ca am terorizat un oras intreg, a afirmat Nicusor Dan.

Ultimele contre de campanie. Nicusor Dan: Cu elicopterul pregatit, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti Ce a spus Gabriela Firea

Cu elicopterul pregatit si primaria inchisa de azi pana duminica, Elena Ceausescu lanseaza ultimele fake-news-uri pentru Bucuresti, spune candidatul Nicusor Dan despre ultima interventie a contracandidatei sale, edilul Gabriela Firea. Aflam ca bucurestenii au avut apa calda si, daca nu au avut, e vina lui Klaus Iohannis si a tuturor guvernelor, continua candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS. De cealalta parte a baricadei, Gabriela Firea a sustinut ca PNL si USR au incercat sa isi invete membrii din sectiile de votare sa anuleze voturile mele.

Emil Boc, declaratie neasteptata despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti

Primarul Emil Boc a comentat, luni rezultatele PNL in tara si a sustinut ca victoria de la Bucuresti a lui Nicusor Dan este cea mai importanta. Edilul Clujului subliniaza ca fara PNL Nicusor Dan nu ar fi reusit sa castige alegerile.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Violeta Alexandru, dupa victoria lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: in campania pentru alegerile locale 2020 de la nivelul intregii tari, batalia de la Bucuresti a fost crunta

Ministrul Muncii si presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru a reactionat pe Facebook, dupa rezultatele obtinute de Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Violeta Alexandru a vorbit in mesajul de pe.

Imagini de colectie. Primarul ales Nicusor Dan sarbatoreste victoria la sediul de campanie (VIDEO)

Dupa o victorie entuziasmanta in alegerile pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan a ajuns la sediul de campanie, duminica noapte, unde a dat autografe si a baut sampanie alaturi de echipa sa si sustinatori.

Alegeri locale 2020. Bucurie la sediul USR-Plus din Timisoara, pentru victoria lui Nicusor Dan in capitala

In lipsa exit poll-urilor in Timisoara, Dominic Fritz si Cristian Mos, candidatii USR-Plus la primarie, respectiv Consiliul Judetean Timis, au aplaudat victoria lui Nicusor Dan de la Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )