Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Playtech Playtech,
Nicusor Dan a oferit raspunsul pentru cea mai arzatoare intrebare a cetatenilor. Vor avea bucurestenii apa calda si caldura la iarna?

Vestea ca Nicusor Dan a fost ales primar a adus multa speranta in casele bucurestenilor, dupa ce ierni la rand au inghetat in casele lor, fara a beneficia de apa calda si caldura. Gandul inspaimantator al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe multi cetateni sa faca poteca spre sectiile de votare pentru a incerca . continuă pe Playtech

Cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru cea mai mare parte a tarii valabile de sambata, de la ora 9:00 si pana duminica la ora 3:00.

Vor face puscarie unii dintre cei implicati in actuala administratie PSD a Capitalei? Raspunsul lui Nicusor Dan (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat pentru B1 TV ca, dupa ce isi va incepe mandatul de Primar General, va scoate la lumina afacerile de coruptie ale actualei administratii PSD - Firea, dar si marile dosare de.

Emil Boc despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti: Fara PNL nu iesea primar

Emil Boc a sustinut ca victoria lui Nicusor Dan la alegerile din Bucuresti este cea mai mai victorie a dreptei si a PNL-ului. Fara ajutorul liberalilor, Nicusor Dan nu ar fi reusit, mai spune Boc.

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

VIDEO Nicusor Dan, primele declaratii de presa: Sa stiti ca sunt mai bucuros pentru bucuria voastra decat pentru propria mea bucurie

Nicusor Dan, cotat castigator pentru primaria Capitalei, i-a asigurat duminica seara pe bucuresteni, atat cei care l-au votat cat si pe cei care nu l-au votat, ca Primaria va fi partenerul lor.

Mircea Badea a reactionat bizar dupa ce a vazut ca Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei

Realizatorul TV a fost ironic, dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei. Mircea Badea a zis ca, odata cu schimbarea edilului de la Bucuresti, va aparea si divertismentul,.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul.

Nicusor Dan: Am votat cu sete, pentru un oras care are un potential extraordinar. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul ca alegerile se desfasoara in conditii de siguranta (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la Scoala gimnaziala nr. 279 din Sectorul 6. Am votat cu sete, a spus.

Nicusor Dan promite transparenta totala la Primaria Capitalei: Vom scoate la lumina afacerile de coruptie si marile dosare de retrocedari (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat pentru B1 TV ca, odata ce isi va incepe mandatul de Primar General, administratia va deveni una transparenta: bucurestenii vor sti pe ce a cheltuit banii vechea conducere PSD-Firea, dar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )