Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan: Vom realiza foarte curand un sistem complet de management al traficului, corelat cu transportul public

B1 B1,
Nicusor Dan: Vom realiza foarte curand un sistem complet de management al traficului, corelat cu transportul public

Nicusor Dan a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa,ca a gasit o solutie pentru traficul infernal din Bucuresti, iar reconfigurerea ar dura numaidoi ani. Noul primar a. continuă pe B1

Nicusor Dan, anunt fulger pentru cetateni. in cat timp se va rezolva problema traficului aglomerat din Bucuresti

Veste proasta pentru soferii din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cu putin timp in urma cand estimeaza se va rezolva problema traficului din Bucuresti. in ciuda tuturor sperantelor pe care bucurestenii si le-au pus in noul primar, noile informatii nu sunt imbucuratoare. Cand va exista un sistem complet de management al traficului Problema traficului din .

Ce se intampla cu banii celor cu handicap. Nicusor Dan a facut anuntul trist chiar azi

Nicusor Dan a facut anuntul trist chiar azi despre banii pentru plata indemnizatiilor pentru persoanele cu handicap. Acestia nu sunt suficienti pentru plata stimulentelor financiare, deocamdata. Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucuresti va fi platit luni, 9 noiembrie, iar potrivit noului primar nu vor fi probleme, intucat in aceasta saptamana se vor primi .

NICUSOR DAN: Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi platit pe 9 noiembrie

Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucuresti va fi platit luni, 9 noiembrie, anunta primarul general, Nicusor Dan, care mentioneaza ca singurii bani pe care i-a gasit in conturile primariei au fost 4,4 milioane lei.

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

NICUSOR DAN: Asteptam un val de romani care se intorc din tarile cu carantina dura

Primarul Nicusor Dan a anuntat astazi ca in sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta s-a luat decizia gasirii de hoteluri care sa cazeze romanii ce vin acasa din tarile unde se introduc masuri dure de carantina.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

NICUSOR DAN: Nu luam in calcul in momentul acesta carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reafirmat, duminica, faptul ca nu se impune carantinarea municipiului Bucuresti, dar ca va fi posibila o carantinare locala, daca se constata focare pe anumite strazi sau zone, transmite News. ro.

Nicusor Dan: Putem pune in carantina o strada sau doua. Politia si Jandarmeria stiu cum se face

Nicusor Dan a reiterat duminica ideea carantinarii anumitor zone ale Capitalei, daca masura se va impune. intrebat cum se poate carantina, tehnic, o strada sau mai multe strazi, noul primar a raspuns: Politia nationala, Jandarmeria si Politia locala stiu sa faca asta. 23 Ulterior, intr-o vizita facuta impreuna cu premierul la serviciul de ambulanta Bucuresti, Nicusor Dan a spus ca masura este similara luata cu carantina impusa in unele localitati din tara. intrebat daca este de acord cu o astfel de masura, Ludovic Orban a raspuns doar ca este o ipoteza si a evitat sa dezvolte subiectul.

Traficul infernal din Bucuresti, departe de a fi rezolvat: ce promite Nicusor Dan

Traficul infernal e una dintre marile probleme cu care se confrunta locuitorii din Bucuresti. Primarul-general al Capitalei, Nicusor Dan, admite ca problema e departe de a fi rezolvata. Daca.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora de la Primaria Capitalei. Se dau bani de la stat pentru aceasta categorie de persoane: in conturi am gasit 4,4 milioane de lei

Noul Primar General al Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi ultimele informatii referitoare la plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap. Acesta a dat asigurari ca va fi platit, insa pentru moment, Primaria Capitalei nu dispune de toti banii necesari. Cand va fi facuta plata catre persoanele cu handicap Dupa afirmatiile facute in .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )