Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi dezvaluiri despre Mario Iorgulescu. SURSE: Fiul sefului LPF apare in interceptarile celor de la Antidrog (VIDEO)

B1 B1,
Noi dezvaluiri despre Mario Iorgulescu. SURSE: Fiul sefului LPF apare in interceptarile celor de la Antidrog (VIDEO)

Apar noi dezvlaluiri despre viata ascunsa a lui Mario Iorgulescu. Surse judiciare sustin ca tanarul era cunoscut politistilor ca fiind consumator de droguri, potrivit Stiripesurse. ro. Numele fiului sefului. continuă pe B1

Mesaj de ULTIM MOMENT despre Mario Iorgulescu. Ce spun medicii de la Elias despre starea de sanatate a fiului sefului LPF

Medicii de la Spitalul Elias anunta, vineri, ca starea lui Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, care a produs un teribil accident rutier la finele saptamanii trecute, este in continuare.

Un nou anunt al medicilor despre Mario Iorgulescu: Trebuie sa continue tratamentul la terapie intensiva. Se mentine posibilitatea unei evolutii nefavorabile

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu, care a provocat un accident soldat cu decesul unui tanar trebuie sa continue tratamentul la Terapie Intensiva, deoarece inca exista posibilitatea unei evolutii nefavorabile, au anuntat vineri reprezentantii Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu era BAUT in momentul in care a produs accidentul. Ce alcoolemie avea Surse: Fiul sefului LPF, depistat POZITIV LA COCAINA (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut cand a produs teribilul accident rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, tatal a doua fetite.

Noi detalii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Anuntul medicilor de la Spitalul Elias

Medicii care il asista pe Mario Iorgulescu la Spitalul Elias de cand baiatul a venit de urgenta cu rani grave au facut anuntul! Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal are parte de schimbari in ceea ce priveste starea de sanatate. Ce precizari a facut Silviu Negoita, purtatorul de cuvant al institutiei medicale? Evolutia starii de .

Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit tanarul de 24 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a consumat alcool in momentul in care a produs accidentul rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24de ani. Surse judiciare, citate de.

Ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu in momentul producerii accidentului. Nimic despre droguri in sange, pana acum

S-a dovedit faptul ca Mario Iorgulescu bause in ziua tragica in care a produs un accident extrem de violent. Fiul Sefului Ligii Profesioniste de Fotbal a omorat un tanar de 24 de ani, tata a doi copii, care se intorcea acasa de la un deces. Ce alcoolemie avea Iorgulescu in momentul in care s-a produs .

Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF

Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), era baut in noaptea de sambata spre duminica, atunci cand a produs accidentul rutier in care a murit un tanar de 25 de ani, potrivit Libertatea.

Mario Iorgulescu consumase atat alcool, cat si cocaina inainte de a provoca accidentul rutier in care a murit un tanar

Medicii legisti confirma ca Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, era sub influenta drogurilor in momentul in care a provocat accidentul in care un tanar si-a pierdut viata, potrivit Digi 24. De asemenea, Mario Iorgulescu era baut. Libertatea: Mario Iorgulescu era baut cand a produs accidentul in care a murit un tanar de 25 de ani. Ce alcoolemie avea fiul sefului LPF.

Dezvaluire scandaloasa in cazul lui Mario Iorgulescu. Politistii stiau, iar accidentul putea fi evitat, dar au preferat sa nu faca nimic

Tragedia provocata de Mario Iorgulescu aduce la suprafata inca o bila neagra pentru Politia Romana. Oamenii legii stiau ca se droga, implicit si ca, potrivit comportamentului de pana acum, ar fi putut oricand provoca accidente pe banda rulanta. Fiul sefului LPG a mai avut antecedente de acest gen, dar care, din fericire, nu s-au finalizat .

Cristian Tudor Popescu, anunt-socant in cazul accidentului lui Mario Iorgulescu: Asta o sa faca tata Gino!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni explozivi accidentul in care a fost implicat fiul sefului LPF, Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, cel care a omorat un om. Daca junele Mario va trai, as.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )