Libnet.ro
UNICEF

15:30

Noi marturii in exclusivitate despre falsul chirurg italian: Si-a luat geanta si a fugit destul de repede

Antena3 Antena3,
Noi marturii in exclusivitate despre falsul chirurg italian: Si-a luat geanta si a fugit destul de repede

Medicul plastician Marian Simion, care l-a intalnit la una dintre clinicile in care a operat pe Matteo Politi, a povestit in exclusivitate la News Magazine ce detalii l-au facut sa suspecteze ca ceva nu este in. continuă pe Antena3

Matteo Politi, falsul chirurg italian, a fost adus la parchet pentru audieri

Falsul chirurg italian a fost adus, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul in care e cercetat pentru inselaciune, reunit cu cel in care este vizat pentru exercitarea unei functii fara drept, relateaza Mediafax.

Document in premiera nationala, la Antena 3. Falsul chirurg italian a facut inchisoare in Marea Britanie

Radu Tudor a prezentat, vineri, la Punctul de intalnire un document exclusiv, in premiera nationala. Falsul chirurg italian a facut inchisoare in Marea Britanie. Stire in curs de.

Falsul chirurg italian care a operat in Bucuresti ar fi fost ajutat de un fals avocat

Uniunea Barourilor din Romania atrage atentia ca avocatul care l-a ajutat pe falsul chirurg Matteo Politi sa obtina documentele necesare practicarii profesiei de medic nu apare in Tabloul Avocatilor.

Culmea imposturii: falsul chirurg italian are diploma de medic luata la Pristina, dar n-a facut liceul. Cum l-au ajutat functionarii romani

Italianul care opera in Romania fara a fi facut nici macar liceul a obtinut de la Ministerul Educatiei in mandatul lui Valentin Popa un atestat prin care i se recunosc studiile facute la Universitatea din Pristina. in acelasi timp, zilnic apar tot victime ale falsului chirurg care se plang ca au fost mutilate de acesta.

Comisar-sef de Politie, despre falsul medic italian: Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia

Matteo Politi nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia. Asa sustinecomisarul sef de Politie, Ionut Dana, care a marturisit ca anul trecut s-a primit o plangere pe numele acestuia pentru inselaciune, iar din cercetari au rezultat si posibile alte fapte. Alte plangeri nu au fost depuse la politie, care cerceteaza si folosirea de catre italian a unei alte identitati.

Reputat chirurg estetician, despre falsul medic italian: Era un caz celebru in SUA: un lacatus facea operatii estetice. Si se spunea ca avea rezultate acceptabile

Povestea italianului Matteo Politi, care se dadea drept medic si a ajuns sa opereze in Romania, continua sa socheze. in contextul acestui scandal, jurnalistii Adevarul l-au intrebat pe doctorul timisorean Tiberiu Bratu, presedintele Societatii Romane de Chirurgie Estetica, cum comenteaza acest caz.

Informatii in exclusivitate legate de falsul medic italian

Informatii in exclusivitate legate de falsul medic italian au fost prezentate la Antena 3. Postul nostru de televiziune a intrat in posesia unor documente care arata faptul ca Matteo Politi a fost incarcerat.

Un coleg al falsului medic italian rupe tacerea. Ce a facut Matteo Politi cand s-au intalnit prima oara

Noi dezvaluiri despre falsul chirurg italian Un specialist in chirurgie estetica spune ca l-a intalnit acum o luna pe Matteo Politi la o clinica. Doctorul spune ca italianul a fugit repede ca sa nu stea de v.

Cum arata atestatul de recunoastere a studiilor pe care falsul medic italian l-ar fi primit de la Ministerul Educatiei

Diploma falsului chirurg italian, retinut miercuri dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore de politisti, ar fi fost recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale in mandatul lui Valentin Popa.

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )