Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reputat chirurg estetician, despre falsul medic italian: Era un caz celebru in SUA: un lacatus facea operatii estetice. Si se spunea ca avea rezultate acceptabile

Adevărul Adevărul,
Reputat chirurg estetician, despre falsul medic italian: Era un caz celebru in SUA: un lacatus facea operatii estetice. Si se spunea ca avea rezultate acceptabile

Povestea italianului Matteo Politi, care se dadea drept medic si a ajuns sa opereze in Romania, continua sa socheze. in contextul acestui scandal, jurnalistii Adevarul l-au intrebat pe doctorul timisorean Tiberiu Bratu, presedintele Societatii Romane de Chirurgie Estetica, cum comenteaza acest caz. continuă pe Adevărul

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: A facut cateva INTERVENTII si la noi. Am avut si discutii imobiliare, voia sa cumpere clinica (VIDEO)

Celebrul chirurg esteticianAdina Albertsa vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti chiar si la clinica sa. Colaborarea dintre Alberts si Matteo Polit.

Adina Alberts, despre falsul medic italian: Nu am avut nevoie de mult timp sa imi dau seama ca ceva e in neregula! - VIDEO

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a cunoscut pe escrocul care se dadea medic: La nivel de discutie medicala, omul este stralucit. Adina Alberts l-a intalnit si l-a urmarit pe italian in cateva.

Comisar-sef de Politie, despre falsul medic italian: Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia

Matteo Politi nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia. Asa sustinecomisarul sef de Politie, Ionut Dana, care a marturisit ca anul trecut s-a primit o plangere pe numele acestuia pentru inselaciune, iar din cercetari au rezultat si posibile alte fapte. Alte plangeri nu au fost depuse la politie, care cerceteaza si folosirea de catre italian a unei alte identitati.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Cum arata atestatul de recunoastere a studiilor pe care falsul medic italian l-ar fi primit de la Ministerul Educatiei

Diploma falsului chirurg italian, retinut miercuri dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore de politisti, ar fi fost recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale in mandatul lui Valentin Popa.

Ecaterina Andronescu recunoaste ca falsul medic italian avea ATESTAT de recunoastere a studiilor de la Ministerul Educatiei: Cine a gresit va pleca

Ecaterina Andronescu recunoaste vina Miniserului Educatiei in cazul falcului medic ittalian Matteo Politi. Andronescu a declarat joi, ca diploma de licenta a acestuia a fost recunsocuta de Ministerul.

Adriana Bahmuteanu a avut de-a face cu falsul medic italian: Injecta cu mainile goale, cui se oferea!

Adriana Bahmuteanu povesteste ca a avut de-a face cu falsul chirurg estetician italian Matteo Politi. Vedeta spune ca l-a cunoscut pe falsul medic si ca a observat din prima ceva ciudat la el. Bahmu.

Cum arata una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: A efectuat mutilari (FOTO)

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife, a prezentat, intr-un videoclip postat pe contul de Instagram, un caz al unei foste paciente.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )