Libnet.ro
UNICEF

07:15

Noi numiri facute de premierul Mihai Tudose

Antena3 Antena3,
Noi numiri facute de premierul Mihai Tudose

Petrica-Lucian Foca a fost numit consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Decizia a fost publicata vineri in. continuă pe Antena3

Mihai Tudose, despre discursul lui Juncker: Un mesaj extraordinar. Este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose a vorbit miercuri, in debutul sedintei de Guvern, despre precizarile facute despre Romania de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, in discursul sau despre st.

Mihai Tudose: E prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose considera ca mesajul transmis miercuri de catre presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, este . extraordinar. Este un mesaj extraordinar, este prima data cand Comisia Europeana nu ne critica si apreciaza demersurile pe care le-am facut noi, cu totii, Romania este eroina acestei povesti, a spus Tudose. Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a propus miercurica la o zi dupa iesirea Marii Britanii din UE sa se tina un summit european la Sibiu. Acest summit, ce ar urma sa aiba loc pe 30 martie 2019, va fi dedicat stabilirii directiei viitoare a Uniunii Europene.

Mihai Tudose: Este prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, ca mesajul presedintelui Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker, este extraordinar. E prima data cand Comisia Europeana nu ne critica si.

Ziua pompierilor: Klaus Iohannis si Mihai Tudose au participat la festivitatile din Parcul Carol(VIDEO)

Presedintele Klaus Ioahhnis si premierul Mihai Tudose au luat parte miercuri la ceremoniile pentru Ziua pompierilor din parcul Carol. Seful statului a acordat 11 drapele de lupta unor unitati ale ISU si le-a.

Mihai Tudose: Populatia nu va fi consultata in legatura cu situatia Pilonului II

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca, in cazul in care se va ajunge ca Pilonul II de pensii sa devina optional, populatia nu va fi consultata in legatura cu aceasta varianta, dar va avea posibilitatea sa opteze.

VIDEO Mihai Tudose, intrebat cum comenteaza cresterea pretului carburantilor: E problema lor, nu?

Intrebat de ziaristi marti cum vede faptul ca pretul carburantilor la pompa a inceput sa creasca dupa anuntul de crestere a accizei, premierul Mihai Tudose a spus ca E problema lor, nu?. Ziaristii au replicat, spunand ca e si problema noastra.

EXCLUSIV Verdictul la plagiatul lui Mihai Tudose, amanat pe termen nedeterminat: SRI si Ministerul Educatiei isi paseaza responsabilitatea |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Cele doua institutii ale statului au depasit termenele legale prevazute pentru a da un verdict in cazul suspiciunilor de plagiat din teza de doctorat a lui Mihai Tudose. Ministerul Educatiei explica tergiversarea procesului de analiza prin vacanta in care s-au aflat membrii CNATDCU. SRI sustine ca nu are cine semna recomandarea privind retragerea sau pastrarea titlului de doctor in cazul Tudose deoarece Academia Nationala de Informatii a ramas fara rector.

Mihai Tudose, despre Pilonul II de pensii: Daca se ajunge in acea situatie, populatia nu va fi consultata

MPremierul Mihai Tudose a precizat, marti, intr-o conferinta de presa, ca in cazul in care se va ajunge ca Pilonul II de pensii sa devina optional, populatia nu va fi consultata in legatura cu aceasta varianta.

Actionarii Gabriel Resources au castigat milioane de dolari in cateva zile dupa declaratiile premierului Mihai Tudose privind aurul de la Rosia Montana

Dezbaterile intense in legatura cu viitorul aurului de la Rosia Montana readuc in atentie evolutia pretului actiunilor companiei Gabriel Resources pe bursa de la Toronto, Canada. Concluziile mai degraba pozitive ale premierului Mihai Tudose cu privire la o posibila reluarea a exploatarii miniere in zona au determinat o crestere importanta a valorii actiunilor.

Mihai Tudose, intrebat cum vede faptul ca pretul carburantilor la pompa a inceput sa creasca: E problema lor, nu? (VIDEO)

Raspuns halucinant al premierului Mihai Tudose cu privire la pretul carburantilor. in contextul in care Guvernul a anuntat o crestere a accizei pe carburanti, seful guvernului a fost int.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )