Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi restrictii pentru stoparea raspandirii COVID 19. Pelerinii nu pot participa la Sfanta Parascheva

România Liberă România Liberă,
Noi restrictii pentru stoparea raspandirii COVID 19. Pelerinii nu pot participa la Sfanta Parascheva

Comitetul pentru situatii de urgenta a adoptat luni o serie de masuri si recomandari pentru impiedic. continuă pe România Liberă

Noi restrictii pentru cei care vin in Romania. Cum se va putea evita izolarea de 14 zile

Noi restrictii pentru cei care calatoresc in Romania. Din cauza exploziei cazurilor de coronavirus, cei care intra la noi in tara vor trebui sa respecte anumite reguli.

Call Center deschis pentru cazurile de Covid-19

Un Call Center pentru cazurile de Covid-19 a inceput sa functioneze de ieri la nivel national. Cei care solicita informatii sau manifesta anumite simptome specifice de infectare cu noul coronavirus pot sa sune la 021.

Restrictii noi din cauza covid-19! Se intampla de maine: ce nu mai avem voie sa facem

Luni, Directia de Sanatate Publica Bucuresti a propus o serie de noi restrictii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta. Toate aceste masuri sunt propuse de DSP, in contextul in care rata de incidenta cumulata, calculata la 14 zile, in Capitala este de 1,86 si pentru a stopa raspandirea COVID-19. Restrictii noi din cauza COVID-19 .

Covid-19: Barurile se inchid in Paris si in zona metropolitana

Barurile vor fi inchise incepand cu marti in Paris si in zona metropolitana pentru doua saptamani, a declarat luni prefectul politiei pariziene, care a anuntat o serie de noi restrictii pentru a face fata avansului epidemiei de Covid-19, scrie AFP.

562 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Iasi, singurul judet cu peste 100 de imbolnaviri nou depistate. Cum arata situatia la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, 1. 591 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national. Potrivit autoritatilor, Capitala a contabilizat 562 de imbolnaviri nou confirmate. Din acest punct de.

Noi informatii despre evolutia pandemiei de COVID-19. OMS: Una din zece persoanes-a infectat la nivel mondial

Una din zece persoane s-a infectat cu noul coronavirus la nivel mondial, a anuntat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, apreciind totodata ca majoritatea populatiei planetei ramane in pericol.

Focar de COVID-19 la un centru de recuperare din judetul Neamt. Peste 150 de persoane, infectate

A aparut un nou focar in judetul Neamt. 186 de cazuri de Covid-19 au fost depistate la Centrul pentru Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Razboieni,a precizat prefectul George Lazar. Se.

Nicusor Dan, test negativ pentru COVID-19. Voi mai ramane in izolare pana vineri

Nicusor Dan a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ, insa va ramane in izolare pana vineri inclusiv.

Aproape 190 de cazuri de COVID-19 la un centru de neuropsihiatrie din Neamt

Aproape 190 de pacienti si angajati ai Centrului pentru recuperare si reabilitare neuropsihiatrica din Razboieni, judetul Neamt, au fost confirmati cu COVID-19, potrivit prefectului judetului, George Lazar, citat de Agerpres.

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )