Libnet.ro
UNICEF

17:15

Nokia traverseaza cea mai buna perioada din ultima vreme: 8 milioane de smartphone-uri vandute in trei luni

Adevărul Adevărul,
Nokia traverseaza cea mai buna perioada din ultima vreme: 8 milioane de smartphone-uri vandute in trei luni

Nokia traverseaza o perioada mai buna decat se asteptau multi oameni. Potrivit ultimelor date, Nokia atinge un record de vanzari in categoria smartphone-urilor. continuă pe Adevărul

Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna pozitie din cariera sa, dupa ce a castigat turneul de la Moscova

Romanca Simona Halep a reusit cea mai buna clasare din cariera sa, locul 14 in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, asta dupa ce a cucerit al cincilea turneu din acest an. Halep a c.

Ana Maria Branza, cea mai buna spadasina din lume in 2013

Federatia Internationala de Scrima a anuntat topul celor mai buni sportivi de la aceasta ramura competitionala in anul 2013, iar la feminin topul este deschis de Ana Maria Branza.

Simona Halep a urcat pe locul 14 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare a carierei

Victoria din turneul de la Moscova a ajutat-o pe Simona Halep sa urce patru pozitii in clasamentul WTA, romanca aflandu-se acum pe locul 14 in lume, cea mai buna clasare a carierei. in finala concursului din.

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat minus 8 grade cea mai scazuta temperatura din tara

La Miercurea Ciuc s-au inregistrat, duminica dimineata, minus 8 grade, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, relateaza Agerpres. Potrivit lui Tanko Karoly, meteorologul de serviciu de la.

Premiera in justitie. Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania

Tribunalul Bihor detine performanta pentru cea mai rapida condamnare din Romania. Instanta s-a pronuntat in mai putin de o saptamana, in cazul subofiterului de la Politia Valea lui Mihai, prins in flagran.

Astronomi: Cea mai mare stea din Univers va exploda

Astronomii au anuntat ca steaua W26, cea mai mare din Univers, este pe moarte si va exploda in curand, relateaza Huffington Post. Aflata la aproximativ 16. 000 de ani lumina distanta de Pamant, in.

Cea mai buna atleta a Bihorului isi doreste sa devina cea mai buna sportiva a Romaniei

A fost desemnata cea mai buna atleta a anului 2012 si spune ca fara Ambitie nu poti cunoaste Succesul. Sportul de performanta, provocarile acestuia, cu renuntari si reveniri si nu in ultimul rand perseverenta, se vor regasi in discursul atletei Dorina Korozsi, una dintre invitatele evenimentului 11even 2013.

Sore, cea mai buna la dans! Ruby si Sorin, la duel!

Sore a primit cele mai mari note in prima editie a emisiunii Dansez pentru tine. La polul opus, cei mai slabi au fost Ruby si Sorin Brotnei care, alaturi de partenerii lor, au intrat la duel. Vinerea viitoare unul dintre ei va parasi competitia de la Pro TV.

Cea mai buna atleta din Republica Moldova, Zalina Marghiev, a fost suspendata pentru doi ani pentru dopaj

Medaliata cu bronz la Universiada Mondiala din acest an de la Kazan, Rusia, Zalina Marghieva aruncarea ciocanului) a fost suspendata din activitatea competitionala pe un termen de doi ani de Federatia Internationala de Atletism, dupa ce a fost depistata pozitiv la un control antidoping.

Incepe oferta Romgaz, cea mai mare din istoria Bursei. Toata lumea multumita de pret, dar informatiile despre companie, mai intarziate ca niciodata

Maine incepe cea mai mare oferta din istoria Bursei de Valori Bucuresti BVB), statul roman urmand sa scoata la vanzare 15% din actiunile Romgaz pentru care se asteapta sa incaseze intre 311 si 415 mil. euro pret 24 32 lei/actiune). Analistii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )