Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un nou cutremur mare a avut loc in apropiere de insula greceasca Zakynthos

Antena3 Antena3,
Un nou cutremur mare a avut loc in apropiere de insula greceasca Zakynthos

Un nou cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade pe Richter a avut loc vineri in apropiere de insula greaceasca Zakynthos la primele ore ale diminetii. Seismul a avut loc la o saptamana de la cutremurul de 6. continuă pe Antena3

Un nou CUTREMUR puternic: A avut 5,9 GRADE! Ce se intampla cu pamantul! Panica in randul SPECIALISTILOR

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 s-a produs in Oaceanul Pacific, in apropiere de coastele Federatiei Ruse. Seismul a avut loc vineri la 314 km fata de Iujno-Sahalinsk, oras situat in insulele Kuril ) informe.

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT pamantul! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 a avut loc, joi seara, in doua zone din nordul statului Chile. in urma seismului nu au fost raportate victime, pagube materiale si nici risc de tsunami, a anuntat Biroul national.

Nou cutremur de suprafatain Grecia. Seismul, resimtit puternic si in Italia

Un nou cutremur de suprafata, cu magnitudinea de 5,7, s-a produs marti dupa-amiaza in sudul Greciei, anunta Institutul american de geofizica USGS), miscarea telurica fiind resimtita puternic inclusiv in It.

Un atac armat a avut loc in urma cu scurt timp in centrul Londrei

Un atac cu arma alba a avut loc in urma cu scurt timp in centrul Londrei. Doi oameni au fost raniti de un barbat in sediul Sony din capitala britanica. Motivul atacului este necunoscut, dar politia da.

BMW vs Mercedes, diesel vs electric. Cat de sifonate au iesit doua masini de lux dupa un accident ce a avut loc in Iasi

Un incident rutier cu victime a avut loc in cursul serii de luni, 29 octombrie, in municipiul Iasi. in urma impactului doua persoane au suferit rani usoare, ambele masini fiind avariate.

CUTREMUR in Romania! Este al doilea seism de astazi! ZONELE unde s-a RESIMTIT

Un nou cutremur a avut loc, joi, in Romania. Seismul a avut loc in judetul Vrancea, la ora 11:15, si a avut magnitudinea de 2,9 pe Richter, la adancimea de 113 km. Cutremurul s-a produs in apropierea.

Nou cutremur in Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 2,9 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Vrancea, la o adancime de 113 kilometri, anunta Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,6 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,7 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,7s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT Romania! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a anuntat ca un cutremur, cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter, s-a produs in judetul Vaslui. De asemenea, specialistii au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )